K-Supermarket Myllypuron kauppiaaksi Jani Kesti

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 5.10.2021 Jani Kesti aloittaa lokakuun lopussa K-Supermarket Myllypuron kauppiaana Helsingissä.

K-Supermarket Myllypurossa tehdään töitä asiakkaille

Jani kertoo, että tuntuu mahtavalta päästä aloittamaan työt Myllypurossa. ” Huomaa, että kaupalla on osaava ja välittävä henkilökunta, ja odotan malttamattomana, että pääsen tekemään heidän kanssaan yhdessä Tavallista parempaa ruokakauppaa.”

”Myllypuro on jatkuvasti kasvava ja kehittyvä alue, joka on itselleni hyvin tuttu jo entuudestaan. Tavoite on löytää alueen asiakkaiden kanssa yhteinen tapa kehittää kauppaa”, Jani kertoo. ”Teemme töitä asiakkaille. Toiveet ja mielipiteet toteutetaan henkilökunnan kanssa. Aina saa laittaa viestiä, tai tulla vetämään hihasta. Haluan kauppiaana olla mahdollisimman paljon kaupalla asiakkaiden tavoitettavissa”, hän kehottaa.

K-Supermarket Myllypurossa vastuullisuus on edellä kaikessa tekemisessä. ”Panostamme ruokahävikin vähentämiseen ja teemme päivittäin ratkaisuja, joilla voimme toimia yhä vastuullisemmin”, listaa Jani.

Jani Kesti tulee Myllypuron kauppiaaksi Hämeenlinnan K-Market Käikälästä, missä hän on toiminut kauppiaana vuodesta 2018 saakka. Hän haluaakin kiittää Käikälän henkilökuntaa, asiakkaita ja yhteistyökumppaneita kuluneesta kolmesta vuodesta. Kaupan uraa Janilla on vuodesta 2010 saakka ja hän on suorittanut K-ruokakauppiasvalmennuksen.

Vapaa-aikaa uusi kauppias viettää ystävien ja perheen seurassa. ”Harrastuksena on kuntosali ja tavoitteena on aloittaa myös jääkiekko. Hektisen arjen rinnalla toimii vastapainona ruuanlaitto.”

Takaisin ylös