K-Supermarket Kempeleen laajennuksella vastattiin asiakastoivomuksiin

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 27.4.2021 K-Supemarket Kempeleen laajennusremontti on valmis. Kauppa sai laajennuksessa lisätilaa reilut 300 m2. K-kauppiaana toimii Jorma Korkiakoski.

”Olemme saaneet kiitosta asiakkailta siitä, että kauppa on nyt valoisampi ja väljempi”, kauppias Jorma Korkiakoski kertoo. ”Kassa-alueemme on avara, se on uusittu kokonaan kassapöytiä myöten ja samalla asennettiin kolme itsepalvelukassaa. Tuotevalikoimia on voitu lisätä ja laittaa entisiä paremmin esille.”

Asiakkaat ovat toivoneet käyttötavaroita ja nyt kaupasta saa hyvän valikoiman astioita, sisustustavaroita ja keittiön pienkoneita. Uutena on myös sushibaari, joka on saanut heti ensimmäisestä päivästä lähtien kempeleläisten suosion. Salaattibaari on tuplasti suurempi kuin entinen ja se täyttää nykypäivän vaatimustason hygieenisyydessään. Gluteenittomien tuotteiden valikoimat ovat turvallisesti omassa hyllykalusteessaan. ”Olemme siirtyneet nykyaikaan myös hinnannäytön suhteen, se on toimii täysin sähköisesti ja takaa sen, että hinta on sama hyllynreunassa ja kassalla”, Jorma kehaisee.

Juomaosastoa on uudistettu ja sisustettu sydämellä. Osastolle on tehty kodikas baarinurkkaus tiskeineen. Tiskillä voi nauttia kahvit tai kaakaot viihtyisässä ympäristössä. Muutoinkin juomaosastolla on tuotu esille pienpanimoiden tuotteita ja erikoisoluita. Kaupassa myytäville viineille on myös oma hyllykkönsä, josta löytää helposti koko valikoiman.

”Olemme saaneet kaikki tuotteemme esille hienosti ja kaupan tilat ovat väljät ja valoisat. Asiakastoiveita otamme mielellämme vastaan jatkuvasti ja nyt niitä on helpompi toteuttaa, kun tilaakin löytyy”, kauppias-Jorma lupaa.

K-Supermarketit ovat tavallista parempia ruokakauppoja, jotka tarjoavat asiakkailleen aina ajankohdan parhaat raaka-aineet ja ideat niin arjen kuin juhlankin ruoanlaittoon. K-Supermarket-kauppias henkilökuntineen rakentaa kauppansa valikoiman oman asiakuntansa mukaan tarjoten runsaasti sekä paikallisia lähituotteita että erikoisuuksia. Monipuolisilla valikoimilla, vastuullisesti toimien ja parasta palvelua tarjoten inspiroimme asiakkaitamme innostumaan ja onnistumaan omassa ruoanlaitossaan! K-Supermarket-ketjuun kuuluu yli 240 kauppaa. www.k-supermarket.fi

Takaisin ylös