K-ryhmässä heti töitä tarjolla sadoille varastotyöntekijöille – ”Harva tietää, että varastotyöstä maksetaan näin hyvää palkkaa”

K-ryhmän päivittäistavarakaupan keskusvarastolle Vantaan Hakkilaan palkataan syksyn aikana satoja uusia tuotekeräilijöitä. Palkka on moneen koulutustakin vaativaan työhön verrattuna kilpailukykyinen. 

"Päivittäistavarakauppa on ollut yksi niistä toimialoista, jotka ovat kasvaneet korona-aikana. K-ryhmän päivittäistavarakaupan hyvä veto näkyy myös tarjolla olevien työpaikkojen määrän kasvussa", kertoo Keskon rekrytoinneista vastaava Visa Myllyntaus.

"K-ryhmän Hakkilan keskusvarastolta kuljetetaan ruoka- ja tavaratoimituksia koko Suomen K-kauppoihin. Tässä työssä pääsee siis osaksi koko Suomen ruokahuoltoa ja lähes jokaisen suomalaisen arkea."

Varastotyöntekijän palkka on hyvin kilpailukykyinen

K-ryhmässä päivittäistavarakaupan varastotyöntekijällä on hyvä mahdollisuus vaikuttaa palkkaansa, sillä normaalin tuntipalkan ja lisien päälle maksetaan suoritelisää, joka on usein merkittävä lisäys kuukausituloihin. 

"Harvaa tietää, että varastotyössä palkka on moneen erityistä koulutustakin vaativaan työhön verrattuna hyvin kilpailukykyinen. Meillä nopeimmat keräilijät pääsevät reilusti yli 3000 euron kuukausiansioihin", Myllyntaus kertoo.

"Normaalin TES:n mukaisen palkan ja lisien päälle maksamme varastotyössä työsuoritukseen perustuvaa suoritelisää. Varastotyössä on mahdollisuus suoritepalkkauksen kautta ansaita parhaimmillaan yli 1000 euroa kuukaudessa työnantajan maksamaa extraa taulukkopalkan päälle", Myllyntaus jatkaa.

"Aikaisempaa kokemusta tai koulutusta ei tarvita, vaan vastuullisena työnantajana perehdytämme työhön kokonaisvaltaisesti ja apua saa aina pyytämällä. Haluamme pitää hyvistä työkavereista kiinni pitkään", Myllyntaus kertoo.

Nyt haussa olevissa työtehtävissä työ keskittyy ääniohjattuun tuotteiden keräilyyn. Työn parhaita puolia ovat itsenäisyys ja joustavuus: työ sopii monenlaisiin elämäntilanteisiin ja monenlaisille työntekijöille, niin opiskelujen oheen kuin kokopäiväiseksi ammatiksi. Etenemismahdollisuudet ovat hyvät, sillä esimiesrooleihin sekä erilaisiin logistiikan asiantuntijatehtäviin palkataan suurelta osin talon sisältä. 

Haku varastotöihin on avoinna jatkuvasti

Varastotyöstä kiinnostunut voi hakea Vantaan Hakkilaan K:n päivittäistavarakaupan varastolle vuoden ympäri avoimella hakemuksella.

"Palkkaamme kymmeniä uusia työntekijöitä saman tien ja syksyn aikana yhteensä useita satoja, eli työn etsijän kannattaa olla heti liikkeellä. Tervetuloa joukkoomme!", Visa Myllyntaus lähettää terveisiä kiinnostuneille.

>Hae avoimella hakemuksella!

>Kaikki K-ryhmän avoimet työpaikat

Takaisin ylös