K-ryhmän myynti kasvoi Satakunnassa vahvasti

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 29.10.2021 K-ryhmän myynti kasvoi Satakunnassa tammi-syyskuussa 8,3 % ja se oli yhteensä 296,2 miljoonaa euroa (alv 0 %).

Päivittäistavarakaupan myynti oli 210,7 miljoonaa euroa ja se kehittyi 3,7 %. Rakentamisen ja talotekniikan kauppa kävi 74,8 miljoonalla eurolla ja se oli plussalla 23,3 %. Autokaupan myynnin arvo oli 10,7 miljoonaa euroa ja se kehittyi 11,3 %.

Satakunnassa on myönteinen vire

”Olen tyytyväinen K-ryhmän myynnin kehitykseen Satakunnassa ja kiitän kauppiaita hyvästä kauppiastyöstä ja asiakkaiden vahvasta luottamuksesta K-ryhmää kohtaan”, Keskon Lounais-Suomen aluejohtaja Lauri Inna sanoo. ”Satakunnassa meneillään oleva myönteinen kehitys kannustaa tekemään suunnitelmia hankkeista ja investoinneista maakuntaan.”

”Porin Mikkolan K-Citymarketissa ja kauppakeskuksessa tehdyt uudistustyöt ovat olleet onnistuneita ja asiakkaat ovat ottaneet ne hyvin vastaan”, kertoo Inna. ”Remontissa oleva K-Supermarket Hansa Ulvilassa avaa ovensa uudistettuna kauppana joulukuun alussa. Kaupan uudessa keittiössä tuotetaan ruokamaailman tuotteita monipuolisesti joko paikalla syötäväksi tai mukaan ostettavaksi.”

Takaisin ylös