K-Rauta Lapinlahden kauppiaiksi Harri Heiskanen, Arto Heiskanen ja Tommi Rossi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 28.9.2021 Harri Heiskanen, Arto Heiskanen ja Tommi Rossi aloittavat K-Rauta Lapinlahden uusina kauppiaina marraskuun lopulla. He jatkavat myös viiden muun K-Raudan kauppiaina Suonenjoella, Kiuruvedellä, Vieremällä, Leppävirralla ja Varkaudessa.  

Nykyinen K-kauppias Juha Nousiainen on toiminut Lapinlahdella yrittäjänä jo 30 vuotta, joista viimeiset 18 vuotta yhdessä avopuoliso Tiina Savonlahden kanssa. ”Kiitoksemme asiakkaillemme ja henkilökunnallemme kuluneista vuosista”, Juha ja Tiina kiittävät. ”Luovutamme luottavaisin mielin kaupan uusien kauppiaiden käsiin.”

Kuudessa K-Raudassaan kauppiaat työllistävät yhteensä noin 60 henkilöä ja kesäaikaan noin 80 henkilöä. K-Rauta Lapinlahti jatkaa sekä kuluttaja-asiakkaiden että yritysasiakkaiden palvelua uusien kauppiaiden toimin. ”Tuotevalikoimia kehitetään vastaamaan paikallisia tarpeita”, uudet kauppiaat summaavat. Kauppiaat toivottavat kaikki nykyiset ja uudet asiakkaat tervetulleiksi Lapinlahden K-Rautaan: ”Tervetuloa tutustumaan ja kertomaan toiveenne valikoimista ja miten pystymme kehittämään palveluamme entistä paremmaksi.”

Heiskasen veljeksillä Harrilla ja Artolla on pitkä kauppiastausta. Vuonna 1983 Arto ja Harri Heiskasen vanhemmat Reino ja Anja Heiskanen perustivat Vieremän K-Rauta-maatalouskeskuksen. Veljekset ovat alusta asti olleet mukana vanhempiensa yrityksen toiminnassa. ”Kiitokset kuuluvat vanhemmille, että jo 90-luvun alussa annettiin vastuuta kaupanteosta. Se on ollut paras koulu kauppiasuralle”, kertovat Arto ja Harri Heiskanen.

Oman kauppiasuransa veljekset aloittivat vuonna 1998 Vieremällä ostamalla vanhempiensa omistaman rauta-maatalouskaupan. Vuonna 2000 toimintaa laajennettiin Suonenjoelle ja vuonna 2003 Kajaaniin, josta luovuttiin myöhemmin. Vuonna 2007 rautakauppaa kasvatettiin Kiuruvedelle ja Iisalmeen. Vuonna 2011 laajennettiin maatalouskauppaa Kuopioon ja syksyllä 2020 rautakauppaa Leppävirralle ja Varkauteen.

Uudeksi kauppiaaksi veljesten mukaan vuonna 2020 rautakauppaan tuli Tommi Rossi. Hän aloitti Suonenjoen rautakaupan varastolla kesätöissä vuonna 2007, ja rautakauppa vei mukanaan. ”Opiskeluiden ohessa tein myyntitöitä Heiskasen veljeksille ja kokopäiväisesti vuodesta 2010 olen työskennellyt heille.  K-ryhmän kauppiasvalmennuksesta valmistuin vuonna 2019”, Rossi kertoo ja jatkaa: ”Oli ilo lähteä kauppiaaksi kokeneiden veljesten mukaan.” ”Hienoa, että saatiin nuorta sukupolvea mukaan kehittämään rautakauppaa”, Arto Heiskanen täydentää.

Takaisin ylös