K-Market Pateniemenranta rakenteille

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 13.4.2021 Oulun Pateniemen suuralueelle on aloitettu uuden K-Marketin rakennustyöt. Kauppa avautuu loppuvuodesta 2021.

Kaupparakennuksen kokonaisala on lähes 1200 m2 ja parkkipaikkoja kiinteistön yhteyteen tulee yli 50 kpl.  Rakennuksesta vuokrataan tilaa omalla sisäänkäynnillä noin 270 m2 Oulun ev.lut. seurakunnalle. Maatyöt ovat tontilla jo käynnistyneet ja rakennus valmistuu loppuvuodesta.

”K-Market Pateniemenranta valmistuu liikenteellisesti loistavalle paikalle. Se on Pateniemen ja Herukan kaupunginosien keskellä sekä uudelle rakentuvalle Pateniemenrannan asuntoalueelle menevän tien liittymässä. Kauppaan pääsee vaivattomasti niin autolla kuin pyörälläkin”, kertoo Keskon Pohjois-Suomen aluejohtaja Jari Saarinen hyvillään. 

K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun oman kylän kauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. www.k-market.fi


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös