K-Market Korpilahti avautuu torstaina

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 27.4.2021 Korpilahtelaiset saavat uuden upean K-ruokakaupan torstaina 29.4. klo 10, kun siellä avataan täysin uusi K-Market Korpilahti. Suuria avajaisjuhlia ei voida viettää mutta perinteitä kuitenkin sen verran, että avajaisnauhan leikkaavat kauppiaspariskunnan tyttäret Nette ja Neea. K-kauppiaina toimivat Jenni ja Jesse Laaksonen.

Kauppa on rakennettu asiakkaiden toiveiden mukaisesti

Jenni ja Jesse kertovat, että asiakastoiveita on kerätty ahkerasti uutta kauppaa varten. ”Olemme pyytäneet toiveita kauppamme Facebook-sivujen kautta sekä kassalla on ollut ruutupaperivihko, jonne toiveita on kirjattu. Tuotetoiveita tuli jokaiseen tuoteryhmään ja olemme onnistuneet toiveet hyvin hankkimaan”, Jesse kertoo. ”Minulle harvinaisempi tuotetoive oli filotaikina, josta voi tehdä esim. kevätkääryleitä.” Kauppiaspariskunta on etsinyt valikoimiin mahdollisimman paljon paikallisia ja lähituotteita. Paikallisen myllyn jauhoja on oma hyllystönsä. Tulossa on myös hunajaa ja kesällä vihanneksia sekä marjoja.

”Kaikki täällä on hienoa, rakennus itsessään on kaunis ja kauppamme on avara, valoisa ja toimiva. Täällä on helppo asioida”, Laaksoset iloitsevat. ”Kauppa on runsas, monipuolinen ja herkullinen, tämä voidaan luvata!”

K-Market Korpilahdesta on tehty sananmukaisesti oman kylän kauppa. Tuotteet ja palvelut on räätälöity asiakaskuntaa ajatellen ja kesäsesonki tuo paikkakunnalle lomalaiset, mikä otetaan myös huomioon valikoimissa. Liikerakennuksen pihalla on runsaasti parkkipaikkoja ja lemmikeille on myös oma turvallinen parkki, kun isäntäväki käy asioillaan.  

Tuttu ja ammattitaitoinen henkilökunta pääsee nyt palvelemaan asiakkaita raikkaissa ja hienoissa tiloissa. ”Olemme rekrytoineet kesälle lisääkin työntekijöitä, että kesän työt saadaan hoidettua sujuvasti”, kauppiaat kertovat.

K-Market Korpilahden aukioloajat ovat arkisin 7-21, lauantaisin 8-21 ja sunnuntaisin 10-21. Lisäpalveluina on Posti ja Postin pakettiautomaatti sekä Matkahuollon ja Schenkerin pakettipalvelut.

K-Market on moderni kylä- tai kaupunkiyhteisön keskus, 2020-luvun oman kylän kauppa, lähellä jokaista suomalaista. K-Marketissa asioiminen on helppoa ja nopeaa sekä palvelu ystävällistä. K-Marketin kauppias luo valikoiman ja palvelut omien asiakkaiden toiveiden mukaisesti, joten jokainen K-Market on lähialueensa asiakkaiden näköinen. Kaupassa on asiakkaille sopiva monipuolinen valikoima, kattavat palvelut sekä luotettava kilpailukykyinen hintataso. www.k-market.fi
 


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös