K-duuni -kilpailun 2021 finalistit on valittu

K-Market Pyhännän Mari Kamula, helsinkiläisen K-Rauta Lanternan Juuso Vähäsoini ja joensuulaisen K-Market Reijolan Merike Eskelinen ovat K-Duuni -kilpailun 2021 työntekijäsarjan finalistit. Kauppiassarjan finalistit ovat K-Supermarket Lasihytin ja K-Market Kauklahden kauppiaat Erkki Zaiedman ja Eija Voutilainen Espoosta, K-Supermarket Kauppatorin Mari ja Mika Mustonen Rovaniemeltä ja K-Rauta Vantaanportin Jyri Metsälä Vantaalta.

Mari Kamulaa kehuttiin muun muassa näin: ”Hän on aina niin ihanan iloinen ja hyväntuulinen. Kertoo mielellään suosikkituotteita ja uutuuksia joita kannattaa kokeilla maistaa. Auttavainen ja hyvin ihmisläheinen.”

Juuso Vähäsoinia ylistettiin: ”Juuso on innokas ja supliikki tekijä! Työkavereiden ja asiakaspalautteiden suosikki.” ”Aktiivinen, reipas, osaava tulevaisuuden kauppias.”

Merike Eskelisen asennetta kehuttiin: ”Merike jaksaa aina tervehtiä iloisena ja hymyssä suin. Hän piristää päiviäni, kuin varmasti monen muunkin, positiivisella olemuksellaan. Ei ole ainakaan vielä vastaan tullut yhtä mukavaa työntekijää!”

Kauppiaspari Erkki Zaiedmania ja Eija Voutilaista kehutaan seuraavasti: ”Työnantajina Eki ja Eija ovat hyvin sympaattisia, joustavia ja kaikki huomioon ottavia. Heitä aidosti kiinnostaa työntekijöidensä hyvinvointi ja jaksaminen, joihin he panostavat eri tavoin, esimerkiksi yhteisillä tapahtumilla ja kuntosalijäsenyydellä. He kohtaavat ihmiset ihmisinä, riippumatta esimerkiksi heidän ulkonäöstään tai taustoistaan.”

Diplomikauppias Mari Mustosta ja kauppiaspuoliso Mika Mustonen saivat tunnustusta muun muassa palautteen antamisesta: ”Meillä on niin HUIPPU KAUPPIAS PARISKUNTA jotka pitää meistä huolta. He osaavat tsempata porukkaa ja antaa myös kiitosta. Olemme yhtä perhettä. Asiakkaatkin sanovat, että on ku kotiin tulisi, kun tulevat meille kaupoille. Meillä jaetaan ilot ja surut.”

Diplomikauppias Jyri Metsälää ylistetään: ”Motivoiva ja esimerkillinen ajanhermolla kulkeva, erittäin helposti lähestyttävä positiivinen kauppias.” ”Jyri pitää työntekijöistään huolta. Hän tulee tarvittaessa paikkaamaan jos työntekijöitä on pois ja hän kannustaa. Hän on empaattinen ja aina hyvällä tuulella.”

Onneksi olkoon kaikille finalisteille!

K-duuni-kilpailussa etsitään vuosittain K-ryhmän vuoden työnantajakauppiasta ja kaupan työntekijää. Ehdokkaina olivat kaikki K-ryhmän kauppojen K-kauppiaat ja työntekijät, ja ehdokkaita voivat esittää niin asiakkaat kuin K-ryhmäläisetkin. Tänä vuonna kilpailuaikana 1.8. – 12.9.2021 saatiin yhteensä 1 685 ehdotusta, joista kauppiassarjaan tuli 792 ja työntekijäsarjaan 893. Kiitos kaikille ehdotuksensa jättäneille!

Takaisin ylös