Jussi ja Katja Sippola Kurikan K-ruokakauppojen kauppiaiksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 12.4.2021 Sippolat aloittavat 6.6. K-Supermarket Kurikan sekä K-Market Saumantien kauppiaina. Sippolat ovat aiemmin toimineet kahden K-Marketin kauppiaina Satakunnassa.

Jussi Sippola (36) on koulutukseltaan merkonomi ja hän on suorittanut Keskon ruokakauppiasvalmennuksen sekä kauppiaiden jatkoseminaarin.
Katja Sippola (37) on koulutukseltaan merkonomi ja hän on suorittanut myös terveydenhoitajan tutkinnon. Päivittäistavarakaupan kokemusta on karttunut jo yli 20 vuotta ja K-ruokakauppiaina he ovat toimineet vuodesta 2015.

 

Asiointikokemus pidetään Pohjanmaan parhaana

- Ensinnäkin mukavaa palata takaisin Etelä-Pohjanmaalle. Olen itse syntyisin Seinäjoelta ja Katja Alajärveltä joten tunne paluusta on kotoisa, kertoo Jussi Sippola.

– Edeltävät kauppiaat ovat tehneet kauppapaikoissa hienoa työtä, josta on hyvä jatkaa kauppojen aktiivista kehittämistä vastaamaan kurikkalaisten tarpeita. Odotamme malttamattomina, että pääsemme tutustumaan paikkakuntaan, asiakkaisiin sekä heille jo ennestään tuttuun henkilökuntaan, kertovat Jussi ja Katja suunnitelmistaan Kurikassa.

– Herkkutori ja tuoretuotteiden laatu sekä valikoima tulevat olemaan kauppojemme kulmakiviä. Myös asiakaspalvelu ja yleinen asiointikokemus on tavoitteenamme pitää Pohjanmaan parhaana. Aiommekin panostaa erityisesti siihen, että asiakaskokemus on joka asioinnilla varmasti paras mahdollinen.

– Hedelmä- ja vihannesosastolle sekä tuoreen leivän ja irtopaistotuotteiden valikoimaan on kesän aikana tulossa uudistuksia. Myös lähi- ja paikallistuotteet tulevat olemaan laajasti esillä kaupan valikoimassa ja odotammekin yhteydenottoja valmistajilta ja tuottajilta, että heidän tuotteensa ja innovaationsa löytävät tiensä kaupan hyllyille.

K-Supermarket Kurikka ja K-Market Saumantie työllistää kauppiaiden lisäksi parisenkymmentä ruokakaupan osaajaa. Kauppojen aukioloajat tulevat myös laajenemaan kesän aikana, vinkkaavat Jussi ja Katja.

Porin Noormarkussa sijaitsevat K-Market Noormarkku ja K-Market Forssintie pysyvät vielä toistaiseksi Sippoloiden vetovastuulla, kunnes uusi kauppias on valittu.

Jussin ja Katjan perheeseen kuuluu lisäksi heidän kaksi lasta; 10-vuotias Emmi ja 12-vuotias Santeri sekä Nuka -koira. Vapaa-aika kuluu pitkälti perheen parissa sekä Alavuden Sapsalammilla mökkeillen. Sippolat asuvat tällä hetkellä Porissa, mutta asunnon haku Kurikasta on käynnissä.

K-Supermarketit ovat tavallista parempia ruokakauppoja, jotka tarjoavat asiakkailleen aina ajankohdan parhaat raaka-aineet ja ideat niin arjen kuin juhlankin ruoanlaittoon. K-Supermarket-kauppias henkilökuntineen rakentaa kauppansa valikoiman oman asiakuntansa mukaan tarjoten runsaasti sekä paikallisia lähituotteita että erikoisuuksia. Monipuolisilla valikoimilla, vastuullisesti toimien ja parasta palvelua tarjoten inspiroimme asiakkaitamme innostumaan ja onnistumaan omassa ruoanlaitossaan! K-Supermarket-ketjuun kuuluu yli 240 kauppaa. www.k-supermarket.fi

Takaisin ylös