Juhan ja Sallan haave kauppiasurasta toteutuu Oulun K-Market Linnanherkussa

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 21.7.2021 Juha Untinen ja Salla Soronen aloittavat kauppiasuransa 1.9. Oulun keskustan K-Market Linnanherkussa.

”On mahtavaa päästä toteuttamaan Sallan kanssa meidän pitkäaikaista haavetta omasta kaupasta ja kauppiasurasta. Oulun keskusta kaupan sijaintina avaa mahdollisuuksia toteuttaa monia ideoita, joille uskomme olevan kysyntää urbaanissa asiakaskunnassa”, hehkuttavat Juha ja Salla kauppiasuransa kynnyksellä.

Helppoa ja nopeaa asiointia palvelun laadusta tinkimättä

”Tarjoamme kaupunkilaisille helpon ja nopean asioinnin lähikaupan ensiluokkaisen laadukkaalla palvelulla”, lupaavat uudet kauppiaat. Panostuksia tehdään mm. take away- tuotteiden valikoimiin ja lounasruokailijoiden tarpeisiin. Asiakkaiden toiveita kuunnellaan ja kerätään valikoimien kehittämisessä.

”Tulemme lisäämään kaupassamme paikallisten ja lähi-alueiden tuottajien tuotteita. Vastuullisuustyöhömme kuuluu esim. ruokahävikin vähentäminen sekä kierrätykseen liittyvät asiat.”

Juhalla on kaupan työstä komea 17 vuoden ura kolmessa eri K-kaupassa. Viimeisimpänä hän on työskennellyt yli viisi vuotta Oulun K-Supermarket Toppilassa osastovastaavana ja siellä hän on suorittanut myös kauppiasvalmennustaan. Sallalla on työkokemusta kaupan alalta sekä ravintolasta ja ruokapalvelun tehtävistä. ”Samassa kaupassa työskentelyäkin on meillä ehtinyt kertyä aiemmin kahden vuoden ajalta”, Juha kertoo. ”Haluan kiittää kasvattajakauppiaitani Janne Saarelaa ja Marjo Helisten-Saarelaa heidän antamistaan opeista ja taidoista vuosien varrella.”

Juhan ja Sallan perheeseen kuuluvat lapset Sampo, kohta 8-vuotta ja Sanni 5 vuotta. Vapaa-ajalla valmistetaan hyvää ruokaa ja nautitaan perheen ja ystävien kanssa yhteisestä ajasta. ”Mökkeily kesämökillä on myös tärkeä yhteinen tekeminen perheellemme.”


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös