Jonatan Jarkia on porilaisen K-Supermarket Antikadun uusi kauppias

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 28.12.2021 Jonatan Jarkia aloittaa kauppiasuransa 24.1.2022 Porin K-Supermarket Antinkadussa.

K-Supermarket Antinkatua kehitetään asiakastoiveiden perusteella

Jonatan iloitsee paluusta Poriin: ”Kuin kotiin palaisi! Pori on minulle tärkeä paikkakunta. Olen viettänyt opiskeluvuoteni Porissa ja K-Supermarket Antinkatu oli lähikauppani, kun muutin ensi kertaa omilleni.”

Jonatan näkee Antikadussa potentiaalin kehittyä keskustan ruokakauppana. ”Antinkatu tulee olemaan Porin keskustan paras ruokakauppa”, hän linjaa. ”Tulemme erottumaan paikallisesti näkyvänä toimijana. Kauppaa ja valikoimaa kehitetään asiakastoiveita kuunnellen. Keskustassa asuvien ei tarvitse mennä merta edemmäs kalaan, sillä kauppa täyttää vaativankin herkuttelijan tarpeet niin arkena kuin juhlana.”

”Erityishuomiota tulemme kiinnittämään Antinkadun tuoreosastoihin ja panostamme laadukkaisiin sekä  monipuolisiin valmisruokaratkaisuihin ja kattavaan panimo-osastoon.”

Vastuullisuutta toteutetaan K-Supermarket Antikadussa mm. suosimalla satakuntalaisia lähituottajia. Kaupan hävikki tullaan minimoimaan tiedolla johtamisen avulla sekä kehittämällä ketteriä ratkaisuja sen vähentämiseksi.

26-vuotias Jonatan on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri. Hän on työskennellyt aikaisemmin ravintola-alalla ja myyntitehtävissä. Yrittäjätaustaa on kesäkahvilayrittäjyydestä Porissa. Kauppiasvalmennuksen hän on suorittanut K-Citymarket Riihimäessä. ”Erityisesti haluan kiittää kasvattajakauppiastani Juuso Östermania, joka on toiminut alusta asti esikuvanani ja antanut minulle parhaat mahdolliset eväät kauppiasuralle. Kiitokset myös nykyisille kauppiaille Jan ja Tarja Koskiselle, että he jättävät minulle erittäin hyvin hoidetun kaupan, tästä on hyvä minun jatkaa.”

Jonatan kertoo harrastuksistaan, että hän parhaiten rentoutuu ruoanlaiton parissa. Kesäisin hän ulkoilee monipuolisesti. Golf kuuluu myös hänen harrastuksiinsa mutta arvioi vaatimattomasti, että menestys on siinä ollut laihahkoa. ”Kauppiasura mahdollistaakin onneksi golfin lopettamisen vähäisen ajan verukkeella”, hän vitsailee.

K-ryhmällä on Satakunnassa 78 K-kauppaa ja yksi Kespron noutotukku. K-Supermarketeja on yhteensä 13 kpl. K-ryhmä työllistää maakunnassa noin 1200 henkilöä.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös