Jere Hakanpää aloittaa kauppiasuransa Tampereella K-Market Annalassa ja Lukonmäessä

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 30.8.2021 Jere Hakanpää aloittaa yrittäjänuransa 19.9, kun hän aloittaa K-Market Annalan ja Lukonmäen kauppiaana.

Jere odottaa asiakaskohtaamisia

”On mahtavaa päästä aloittamaan kauppiasura Tampereella. Olen asunut kaupungissa neljä vuotta mutta kaupat eivät ole minulle entuudestaan tuttuja. Kauppani ovat minulle hyvin mieleisiä, sillä pienissä kaupoissa pääsee paremmin kosketuksiin asiakkaiden kanssa”, kertoo Jere tunnelmistaan. ”Asiakkaiden toiveista ja henkilökuntani näkemysten pohjalta lähdemme kehittämään kauppoja yhdessä. Nykyinen kauppias Janne Koskinen on tehnyt erinomaista työtä henkilökunnan kanssa, joten tästä on hyvä minun jatkaa.”

K-Marketit Annala ja Lukonmäki erottautuvat erinomaisella palvelulla ja asiakkaille tehdyllä valikoimilla

Jere lupaa, että hänen kauppansa tulevat erottautumaan erinomaisella asiakaspalvelulla sekä nykyaikaisella ja asiakaslähtöisellä valikoimalla. ”Jos jotain ei löydy niin hommataan!”

Henkilökunnan hyvinvointi on myös Jerelle hyvin tärkeää. ” Pyrin siihen, että meille on kiva tulla niin ostoksille kuin töihinkin.”

Vastuullisuus kuuluu kauppojen arkeen. Sitä toteutetaan valikoimatyöllä, hävikkiruuan lahjoittamisella ja kierrättämällä. ”Lisäksi on tärkeää, että meille on turvallista tulla asioimaan ja työskentelemään.”

Jere Hakanpää on työskennellyt kaupan alalla 10 vuotta. Kaupan työt hän on aloittanut 15-vuotiaana Seinäjoella K-Market Kärjessä, missä hän työskenteli noin kuuden vuoden ajan opiskelujen ohessa. Neljä vuotta sitten hän tuli Tampereelle K-Market Amuriin myymäläpäälliköksi ja sittemmin suorittamaan myös kauppiasvalmennuksen omien sanojensa mukaan ”parhaassa mahdollisessa paikassa.”

”Haluan kiittää K-Market Amurin kauppiaita Lauri ja Milla Somervuorta ja työkavereitani tuesta ja tsempeistä”, lähettää Jere terveiset Amuriin. ”Koulutukseltani olen tradenomi ja vanhempani ovat yrittäjiä. Olen mukana myös perheyrityksen toiminnassa.”

Vapaa-aikana Jere harrastaa ruuanlaittoa ja frisbeegolfia sekä viime aikoina myös padel on saanut Jeren kentälle. Perheeseen kuuluu puoliso Iitu. ”Vapaa-aikaani vietän perheen, ystävien ja urheilun parissa.”


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös