Jaro Salkoharju Tampereen Stockmannin K-Supermarketin kauppiaaksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 27.4.2021 Jaro Salkoharju ottaa kauppiasvastuun Tampereen Stockmannin tavaratalon alakertaan valmistuvasta K-Supermarketista yhdessä puolisonsa Terhi Salkoharjun kanssa. Kauppa avautuu asiakkaille elokuussa.

Tampereen Tavallista parempi herkkukauppa

”Tuntuu hienolta lähteä vetämään K-Supermarketia, joka onkin paras mahdollinen vaihtoehto perinteikkään Stockmannin kaveriksi”, Jaro kertoo tunnelmistaan.

”Stockmannissa on sijainnut perinteisesti herkullinen ruokakauppa. Haluan tehdä kauppapaikkaan sellaisen K-Supermarketin, joka tulee olemaan Tampereen palvelevin, erittäin laajan valikoiman herkkukauppa. Meiltä saat kaiken, mitä ruokaostoksillasi tarvitset ja vähän vielä päälle. Panostamme erityisesti laajaan valikoimaan sekä tuoreuteen jokaisella osastolla. Kaikkeen, mikä tekee meistä tavallista paremman ruokakaupan asiakkaillemme. Kaupan sisälle rakentuu ravintolamaailma, missä voi paikan päällä nauttia aterian tai ostaa sen mukaan. Haluamme myös kuunnella asiakkaitamme joka tilanteessa ja muokata valikoimaa juuri sellaiseksi, kuin asiakkaamme sen haluavat”, tuleva kauppias avaa liikeideaansa.

”Vastuullisuus on ollut aina tärkeä osa toimintaamme. Vastuullisuuden tulee näkyä kaikessa mitä teemme. Pyrimme toimimaan aina kestävän kehityksen periaatteella ja vaalimaan eettisiä ja ympäristön kannalta tärkeitä arvoja”, Jaro listailee. ”Kauppaa rakennettaessa pystytään myös ottamaan huomioon turvallinen työskentely ja asiointi.”

Jaro ja Terhi toivovat kovasti asiakkailtaan ajatuksia ja ideoita: ”Haluamme lämpimästi toivottaa kaikki asiakkaat tervetulleiksi uuteen upeaan K-Supermarketiimme elokuussa. Haluamme myös kuulla asiakkaiden mielipiteitä ja toiveita kaupasta jo suunnitteluvaiheessa. Otamme ilomielin ideat vastaan ja huomioimme ne, kun luomme uutta ja upeaa Tampereen herkkukauppaa. Haluamme, että ruokakauppamme on suunniteltu yhdessä asiakkaidemme kanssa juuri heille sopivaksi. Kotimaisuus ja paikallisuus tulevat myös oleman isossa osassa kaupan valikoimassa.”

Rekrytointi alkaa kesäkuussa ja kaupan nimestä kilpailu

Uuteen K-Supermarketiin henkilökunnan rekrytointi aloitetaan heti kesäkuun alusta ja kaupan alan ammattilaisia tarvitaan noin 25 henkilöä. ”Kaupan nimestä järjestämme nimikilpailun. Haluamme, että tamperelaiset itse saavat päättää keskustan herkkukauppansa nimen. Kilpailu järjestetään jo toukokuussa”, Jaro lupaa.

Kaupan työt aloitettu klassisesti pullokaapista

Jaro on aloittanut kauppauransa 13-vuotiaana 25 vuotta sitten vanhempiensa kaupassa Parkanossa. ”Siellä ensimmäinen toimenkuvani oli pahvien paalaaminen sekä pullopojan työt.” Jaro on kouluttautunut vuosien aikana kaikille kaupan osastoille ja saanut hyvät opit pitkän linjan ammattilaisilta. Kauppiasuran hän on aloittanut Harjavallan K-Market Myllyssä, joka kasvoi Jaron aikana K-Supermarketiksi. Harjavallasta hänen matkansa jatkui Poriin K-Supermarket Ruokaporin kauppiaaksi, missä hän on toiminut jo melkein 10 vuotta. Terhi on ammatiltaan sairaanhoitaja mutta hän on työskennellyt Jaron rinnalla kauppiaspuolisona jo useita vuosia.

Salkoharjujen perheeseen kuuluu kolme lasta, 10, 12 ja 15 vuotta. Lisäksi perheen ulkoilutarpeesta pitävät huolen kolme koiraa. Jaro kertoo harrastavansa jääkiekkoa ja uutena lajina padelia. ”Terhin kanssa yhteinen harrastuksemme on pitkät erämaavaellukset varsinkin Suomen Lapissa sekä muualla Pohjoismaissa. Se on hyvää vastapainoa kiireiselle elämälle ja siellä asiat saavat oikeat mittasuhteet. Koko perheen kanssa tykkäämme matkustaa niin koti- kuin ulkomaillakin aina, kun se on vain mahdollista.”

K-Supermarketit ovat tavallista parempia ruokakauppoja, jotka tarjoavat asiakkailleen aina ajankohdan parhaat raaka-aineet ja ideat niin arjen kuin juhlankin ruoanlaittoon. K-Supermarket-kauppias henkilökuntineen rakentaa kauppansa valikoiman oman asiakuntansa mukaan tarjoten runsaasti sekä paikallisia lähituotteita että erikoisuuksia. Monipuolisilla valikoimilla, vastuullisesti toimien ja parasta palvelua tarjoten inspiroimme asiakkaitamme innostumaan ja onnistumaan omassa ruoanlaitossaan! K-Supermarket-ketjuun kuuluu yli 240 kauppaa. www.k-supermarket.fi

Takaisin ylös