Jaksetaan vielä – vinkit liikuntaan ja peli-iloon perhepiirissä

Päivät pidentyvät, säätkin paranevat – vallitsevan pandemian myötä monessa kodissa herää kuitenkin tekemisen puutetta. Kokosimme yhteen muutamia vinkkejä, joilla tavoitella iloista kevättunnelmaa, oman talouden kesken.

Nämä vinkatut tuotteet ovat saatavilla K-Citymarketeista. Linkit vievät verkkokauppaan.

TV:stä tutut pelit
Katselitko Diiliä ja pohdit, mistä maaliskuun lopulla esitetyssä jaksossa kehiteltyjä pelejä voi ostaa? Tacticin pelit Koukun Loukku ja Kapteenin Kanuuna ovat saatavilla vain K-Citymarketeista.  Nämä seikkailupelit sopivat niin isoille kuin pienillekin piraateille, ja niin sisälle kuin uloskin.

Frisbeegolf
Frisbeegolf on varma kevään merkki ja edelleen hyvin suosittu. Lajia voi harrastaa niin yleisillä radoilla kuin kotipihassa, ja alkuun pääsee hyvin edullisesti. Frisbeegolf on hauskaa yhdessäoloa, eikä harrastusta haittaa, vaikka porukassa olisi eritasoisia pelaajia. Harrastamaan pääset esimerkiksi. Huuhkajien omalla frisbeegolf-setillä.

Perinteiset pallopelit
Onko edellinen kerta palloilua peruskoulun liikuntatunnilla? Ei haittaa! Sulkapalloa, petankkia, jalkapalloa ja koripalloakin voi pelailla matalalla kynnyksellä, oman perheen kesken. Opettele uusia kikkoja ja yllätä ystäväsi sitten, kun se on taas mahdollista. Jos tekee mieli palloilla sisätiloissa, sopii kahden mailan, pallon ja avattavan verkon pöytätennissetti moneen ruokapöytään.

 

Nopea irtautuminen päivän velvollisuuksista
Etäkoulu- tai -työpäivän stressiä voi lievittää nopeasti ja hauskasti Pop-it-logiikkapelillä. Pop-it on nykypäivän stressilelu: äänetön ja nopea. Pelissä tavoitteena on juoksuttaa järkeään mahdollisimman vikkelästi ja saada pelikaveri painamaan viimeinen kupla. Yksi pelikierros kestää vain viitisen minuuttia ja logiikka on nopea oppia.

 

Vapauden hurmaa sähköscootilla
Kun haluat tuntea vapauden ja vauhdin hurmaa, valitse sähköpotkulauta. E-Way E2 on jämäkkärunkoinen sähköpotkulauta joka soveltuu kaikenikäisten käytettäväksi ja voidaan taittaa kasaan kuljetusta varten. Nopeutta säädetään ohjaustangossa sijaitsevalla peukalokaasulla. Muista kypärä!


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös