Isabella Ulander ja Esa Nevala ovat Lieksan K-Market Muskotin uudet kauppiaat

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 19.5.2021 Isabella Ulander ja Esa Nevala aloittavat kauppiasuransa kesäkuun puolessa välissä Lieksan K-Market Muskotissa.

”Tulemme uudelle paikkakunnalle innolla ja hyvällä tavalla jännittyneinä”, Isabella ja Esa vakuuttavat kauppiasuransa kynnyksellä. ”Jatkamme nykyisen kauppiaan Miia Päivisen hyvää työtä Muskotissa kehittämällä kauppaa asiakkaidemme tarpeeseen yhdessä henkilökunnan ja asiakkaiden kanssa.”

”Haluamme, että Muskotin valikoimat ja palvelut ovat juuri ”Meidän K-kaupan” näköiset, jolloin kaupassa on mukava asioida”, uudet kauppiaat listaavat. ”Odotamme kovasti, että pääsemme tutustumaan henkilökuntaamme ja asiakkaisiimme.”

Vastuullisuustyö kuuluu K-Market Muskotin normaaliin arkeen. Asioinnin ja työskentelyn turvallisuus on tärkeysjärjestyksessä ensi sijalla. ”Valikoimiimme tulee mahdollisimman paljon lähialueen tuotteita ja syömäkelpoinen hävikkiruoka tullaan lahjoittamaan paikallisille hyväntekeväisyysyhdistyksille.”

Isabella tulee kauppiassuvusta ja kaupan alalla hän on nyt työskennellyt 10 vuoden ajan. Kaupallisen koulutuksen lisäksi hän on suorittanut K-ryhmän kauppiasvalmennuksen. Esa on koulutukseltaan kokki, mikä onkin ruokakauppiaalle hyvä tausta. Hän on ottanut tuntumaa kaupan työhön jo vuoden ajan.

”Haluamme kiittää kasvattajakauppiaina toimineita vanhempiani Kuusamon K-Citymarketista sekä tätiäni puolisoineen K-Market Pulkkilassa, olemme saaneet heiltä hyviä eväitä kauppiaina pärjäämiseen”, Isabella ja Esa kiittävät.

Isabellan ja Esan perheeseen kuuluu Lilja-koira, joka pitää huolen siitä, että uudet kauppiaat tulevat ajoissa kotiin ja pääsevät joka päivä ulkoilemaan. Muuten pariskunta harrastaa kalastusta ja ulkoilua.

Takaisin ylös