Hanna Käpistä K-Market Vesilahden uusi kauppias

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 30.7.2021 Pirkanmaalla sijaitsevan K-Market Vesilahden uutena kauppiaana aloittaa Hanna Käppi 1.8. alkaen. Hannalla on vankka kaupan alan kokemus ja Vesilahti on jo hänen kuudes kauppapaikkansa.

Hanna lähtee jatkamaan kauppiasuraansa K-Market Vesilahdessa suurella innolla.

’’Odotan jo kovasti, että pääsen tutustumaan alueen toimintaan ja ihmisiin sekä muihin paikallisiin yrittäjiin. Olen kotoisin Hämeenlinnan Rengosta, joten viihdyn erittäin hyvin pienemmällä paikkakunnalla’’, Hanna kertoo.

Kauppias kertoo pitävänsä suuressa arvossa yhteisöllisyyttä, ystävällisyyttä sekä asiakastyytyväisyyttä.

’’Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme kaikki tarpeellinen arkeen läheltä ja helposti. Siinä samalla tietysti haluamme palvella asiakkaitamme niin hyvin kuin mahdollista’’, kauppias kertoo. ’’Koen tärkeäksi hyvän yhteisön, johon on mukava ja turvallinen tulla niin töihin kuin asiakkaaksikin.’’

Uusi kauppias tulee ottamaan kaupan toiminnassa huomioon ympäristöasiat.

’’Kuten muissakin K-Marketeissa, myös meillä vastuullisuus tulee olemaan tärkeä osa kaupan arkea. Kiinnitämme huomiota esimerkiksi hävikinhallintaan ja kierrättämiseen’’, Hanna kertoo.

Hannalle on kertynyt kokemusta kaupan alalta jo 17 vuoden ajalta. Kauppiasuransa hän aloitti Lohjan Virkkalassa vuonna 2015. Sen jälkeen kauppiaskokemusta on kertynyt Forssasta, jossa Hanna luotsasi useampaa kauppapaikkaa puolisonsa Juho Kuisman kanssa. Juho tulee auttamaan omien töidensä ohella myös K-Market Vesilahdessa.

Hannan ja Juhon perheeseen kuuluvat 2-vuotias tytär Venla sekä kultainen noutaja ja ratsuhevonen. Vapaa-ajallaan Hanna viihtyy eläinten ja liiketalouden opintojen parissa.

Takaisin ylös