Uutiset ja tiedotteet

Tarkenna aihe


662 uutista ja tiedotetta

Huhtikuu 2025

Kasper Mattsson on K-Supermarket Jeppiksen uusi kauppias - Kasper Mattsson blir ny köpman på K-Supermarket Jeppis

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE/K-GRUPPENS REGIONALA MEDDELANDE 28.4.2025 Pietarsaaressa K-Supermarket Jeppiksen uutena kauppiaana aloittaa 1.6. Kasper Mattsson. På K-Supermarket Jeppis i Jakobstad blir Kasper Mattsson ny köpman den 1 juni.

Media, Länsi-Suomi

28.04.2025 09.00

Kemiön uusi K-Rauta avautuu 29. huhtikuuta – ennätysnopeasti valmisteltu myymälä tarjoaa tuotteet kuluttajille ja yritysasiakkaille – Kimitos nya K-Rauta öppnar den 29 april

K-RAUDAN ALUETIEDOTE 25.4.2025 K-Raudan uusin myymälä avautuu Kemiöön tiistaina 29. huhtikuuta. Asiakkaiden tyytyväisyys kaupan tuotevalikoimaan ja palveluun on kauppiaina toimivien Essi ja Heikki Niskakankaan ykköstavoite. Kauppiaiden lisäksi asiakkaita palvelee neljä vakituista työntekijää. Kevään edetessä remmiin astuu myös neljä kesätyöntekijää.

Media, Asiakas

25.04.2025 07.30

K-Raudan ja Woltin yhteistyöpilotti laajenee: rakentamisen ja remontoinnin tarvikkeet saa tilattua kotiin nyt myös Espoossa

K-RAUDAN LEHDISTÖTIEDOTE 24.4.2025 Pilottivaiheessa palvelu kattaa K-Rauta Merituulen suosituimpia tuotteita, kuten työkaluja sekä sisustus- ja kodin huoltamiseen liittyviä tuotteita.

Media

24.04.2025 12.30

Suomalaiset ovat säntillisiä terassin huoltajia – K-Raudan asiantuntija kertoo, kuinka pitkäksi huoltoväliä ei saisi päästää venähtämään

K-RAUDAN LEHDISTÖTIEDOTE 24.4.2025 Terassien huolto-ohjeet eroavat toisistaan merkittävästi riippuen siitä, mistä materiaalista terassit on rakennettu. Kestopuusta rakennettujen koronaterassien pitäisi olla nyt jo noin toisella huoltokierroksella.

Media

24.04.2025 08.30

Tutkimus: Suomi tarvitsee ravintoloihin keskittyvän ruokastrategian – 91 prosenttia suomalaisista ajattelee, että ravintola-alaa pitäisi tukea vahvemmin

Kespro selvitti maaliskuussa 2025 suomalaisten näkemyksiä maamme ravintolakulttuurista, ravintola-alan tarjonnasta ja vetovoimasta. Tutkimus on osa tämän vuoden aikana koottavaa Ulos syömään -ruokastrategiaa, jolla Kespro yhdessä ravintola-alan toimijoiden kanssa pyrkii nostamaan Suomen maailmanluokan ruokamaaksi.

Media

23.04.2025 11.14

Takaisin ylös