Sponsorointikohteet

K-ryhmässä olemme ensisijaisesti mukana tukemassa valtakunnallisia hankkeita, jotka liittyvät lasten ja nuorten arkeen, edistävät elämisen laatua ja kestävää kehitystä sekä tuottavat iloa mahdollisimman monelle. Sponsorointikohteemme jakavat K-ryhmän arvomaailman ja yhteistyömme sopii K-ryhmän lupaukseen: asiakas ja laatu – kaikessa mitä teemme.

Tukea urheilulle

K-ryhmä on Suomen Palloliiton pääyhteistyökumppani 2021-2024

K-ryhmä on Suomen Palloliiton pääyhteistyökumppani vuosina 2021-2024, ja yhteistyön aikana tiedossa on Suomen miesten maajoukkueen ensiesiintyminen jalkapallon EM-areenalla sekä Huuhkaja- ja Helmari -huuman myötä odotettu harrastaja- ja kannustajamäärien kasvu entisestään. K-ryhmä on yhteistyössä mukana sekä maajoukkuetasolla että juniorityössä ja haluaa olla osaltaan välittämässä jalkapalloon kuuluvia yhdessä onnistumisen tunteita koko kansalle. Kesällä 2022 toteutettiin eri puolilla Suomea K-kauppojen pihoilla 16 Futiskiertue-tapahtumaa, joissa lapset ja nuoret pääsivät kokeilemaan jalkapalloa matalalla kynnyksellä.

K-ruokakaupat tekevät yhteistyötä nuorten koripallomaajoukkueiden sekä Koripalloliiton lasten ja nuorten joukkueiden kanssa. Vuoden 2020 aikana järjestettiin yhteensä 24 Pirkka Pikkusudet-riehaa, joissa oli liikkuvia lapsia 2800 osallistujan verran. Pystyimme järjestämään innostavaa ja riemukasta liikkumista tammi-maaliskuun ja elo-marraskuun aikana ilman erityisjärjestelyjä.  

Vuoden 2020 aikana vakituisessa, vähintään kerran viikossa järjestettävässä Pirkka Pikkusudet-koriskerhotoiminnassa oli mukana yhteensä noin 2700 osallistujaa. Kerhotoimintaan ja korisriehoihin osallistui vuoden 2020 aikana 5 500 lasta. Kaikkiaan viisi vuotta (2015-2020) kestänyt yhteistyömme on liikuttanut yhteensä 92.580 lasta ja nuorta!  

Intersport Finland Oy ja Suomen Hiihtoliitto solmivat syksyllä 2022 monivuotisen yhteistyösopimuksen, jonka myötä Intersport on maastohiihtomaajoukkueen pääyhteistyökumppani. Yhteistyön myötä Intersportista tulee sekä Hiihtoliiton virallinen urheilukauppa että vaatettaja. Yhteistyösopimus on Euroopan mittakaavassa poikkeuksellinen: on harvinaista, että sama kumppani kykenee yhteistyöhön sekä urheilukauppakumppanina että vaatettajana. 

 

Emme etsi tällä hetkellä uusia sponsorointikohteita.

Takaisin ylös