Onnisen Express-myyjät ja Tekninen myynti

Onninen tarjoaa kehittymismahdollisuuksia Onninen Express -myymälöissä ja teknisen myynnin asiantuntijatehtävissä. Voit olla kokeneempi rakentamisen tai myynnin osaaja tai alasta kiinnostunut uusi kyky - alasta kiinnostunut tekijä koulutetaan tehtävään. Alta löydät Onnisen avoimet työpaikat.

 

Urakoitsijoita, teollisuutta, infra-alan toimijoita ja jälleenmyyntiasiakkaita palvelevalla Onnisella on Suomessa lähes 60 Onninen Express -myymälää. 

Sekä rakentamisesta ja talotekniikasta että myynnistä kiinnostuneille

Onnisella olet mukana toteuttamassa Suomen suurimpia infra- ja rakennushankkeita ja näin turvaamassa suomalaisen yhteiskunnan toimintaa ja mahdollistamassa suomalaisille parempaa ja kestävämpää asuinympäristöä. 

Tutustut rakentamisen ja remontoinnin alaan ainutlaatuisen monipuolisesti: kotien tekniikasta teollisuuslaitoksiin ja infrahankkeisiin ja eri rakentamisen osa-alueiden tuotteisiin. 

Voit olla kokeneempi rakentamisen tai myynnin osaaja tai alasta kiinnostunut uusi kyky - alasta kiinnostunut tekijä koulutetaan tehtävään.

Miksi teknisen tukkukaupan tehtävät? 

  • Rakentamisen ammattilaiselle mahdollisuuksia kehittyä ainutlaatuisen monipuolisesti kaikilla rakentamisen osa-alueilla ja verkostoitua alan toimijoiden kanssa asiakkaiden arvostamana kumppanina ja asiantuntijana
  • Sekä myynnin että rakennusalan osaamisen kasvattamista: TTehtävät sopivat sinulle, joka motivoidut myynnistä ja asiakkaiden auttamisesta ja olet kiinnostunut rakentamisesta ja tekniikasta
  • Alan parhaat urakehitys- ja kouluttautumismahdollisuudet teknisen tukkukaupan markkinajohtajan palveluksessa
  • Työn muita hyviä puolia: Raksaa siistimpi sisätyö, monta muuta palvelualaa mukavammat työajat - myymälät ovat kiinni iltaisin ja viikonloppuisin, tutuksi tulevat yritysasiakkaat ja K-ryhmän kattavat henkilökuntaedut.

Eri tasoisia myynnin tehtäviä

Onninen Express -myymälät

Onninen Express -myymälöissä työrooleja ovat esimerkiksi kassamyyjä, varastomyyjä ja Express-myyjä. Myymälässä on osaamisen karttuessa mahdollista edetä myymälävastaavaksi tai aluepäälliköksi. 

Ammattirakentajien palvelemisessa auttaa alkuun teknisen alan koulutus: asentaja, rakennusammattilainen tai insinööri sekä tietämys esimerkiksi LVI-, sähkö-, kylmä- tai teräsalan tuotteista. Myös muun alan, ja varsinkin BtB-myynnin, kokemuksesta on tehtävissä hyötyä. Alasta kiinnostunut tekijä myös koulutetaan tehtävään.

Onnisella koulutukseen panostetaan. Myymälätyössä ja tavarantomittajien koulutuksissa voit ottaa uusia tuoteryhmiä haltuun.

Tekninen myynti

Myymälätyöntekijästä on mahdollista edetä tekniseksi myyjäksi, joiden asiakkaita ovat esimerkiksi suuret teollisuusyritykset ja rakentajat. Teknisten myyjien työpaikat sijoittuvat ympäri Suomen Onninen Express -myymälöiden yhteyteen sekä K-ryhmän pääkonttorille Helsingin Kalasatamassa.

Teknisenä myyjänä tehtävänäsi on hoitaa konsultoivaa palvelumyyntiä. Asiakaskunta koostuu laajasta joukosta yritysasiakkaita eri toimialoilta. Ymmärrät asiakkaidesi liiketoiminnallisia haasteita ja tuet heidän toimintaansa tarjoamalla ratkaisuja. Toimit yhteistyössä alan johtavien tavarantoimittajien kanssa. Tarjoamme sinulle merkittävää myyntivastuuta, jatkuvan itsensä kehittämismahdollisuuden mielenkiintoisessa ja haastavassa tehtäväkentässä sekä laajan organisaation tuen. Tyypillisesti hakijalta edellytetään teknisen (insinööri, diplomi-insinööri) tai kaupallisen alan koulutusta (tradenomi, KTM).

Onnisen logistiikan työtehtävät

Myynnin tehtävien lisäksi Onnisen keskusvarastolle Hyvinkäällä palkataan jatkuvasti uusia logistiikkatyöntekijöitä. Lue lisää logistiikan työpaikoista alta.

Takaisin ylös