Remontilla valoisa ja viihtyisä kauppa – K-Citymarket Kuopio Kolmisoppi sai vuoden uudistajan palkinnon

Vuoden 2023 parhaat K-Citymarketit on valittu. Ketju jakoi neljä vuoden uudistajan palkintoa, joista yhden sai K-Citymarket Kuopio Kolmisoppi.  

Vuoden 2023 K-Citymarket-ketjun uudistajat ovat kauppoja, joissa on tehty onnistuneita muutoksia ja joiden myötä kaupoista on tullut asiakkaiden suosikkeja. Kuopion Kolmisopin K-Citymarket on yksi näistä neljästä vuoden uudistajasta. Sitä luotsaavat kauppiaat Topi ja Anni Miettinen. Tavaratalopäällikkönä toimii Mira Potaseff. 

"Olemme todella otettuja tästä tunnustuksesta – tuntuu todella hienolta tiukan remonttiajan jälkeen ja kertoo siitä, että uudistuksemme on onnistunut. Kiitos tästä tunnustuksesta kuuluu ehdottomasti koko Kolmisopen Cittarin upealle henkilökunnalle! Heidän kanssaan on todella ilo tehdä kauppaa ja kehittää sitä ja sen toimintoja myös remontin jälkeen”, kertovat kauppiaat.  

K-Citymarket Kuopio Kolmisoppi muuttui mittavassa remontissa lattiasta kattoon. Sekä elintarvike- että käyttötavaraosastot uudistettiin kattavasti niin uusien valikoimien, kalusteiden kuin sijoittelunkin suhteen. Lopputulos on valoisa, siisti ja viihtyisä kauppa, jossa on muun muassa upeat herkku-, karkki- ja juomaosastot. 

“Kauppa otti vahvasti asiakastoiveet huomioon uudistuksen suunnittelussa. Yksi toteutuneista toiveista oli oma kahvio. Se täydentää hienosti muita palveluita ja on kohtaamispaikka kauppareissun lomaan. Viihtyisäksi päivittyneen myymälän lisäksi Kolmisopin verkkokauppa koki uudistuksen. Sinne avattiin K-Nouto-palvelu, joka on asiakkaille auki ympäri vuorokauden”, sanoo K-Citymarket-ketjun johtaja Ari Sääksmäki. 

K-Citymarket-ketju palkitsee vuosittain parhaita kauppojaan erilaisten osastojen sekä vaihtuvien teemojen perusteella. Vuoden 2023 Suomen parhaaksi kaupaksi valittiin turkulainen K-Citymarket Länsikeskus. Muita palkintoja ovat muun muassa vuoden paras palvelutiski, paras juomakauppa ja paras asiakastyytyväisyys. Muut tämän vuoden uudistajat ovat K-Citymarket Lahti Karisma, K-Citymarket Vaasa Keskusta sekä K-Citymarket Tampere Linnainmaa.  


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös