Onnistunut remontti ja uusi ilme toivat K-Citymarket Lahti Karismalle vuoden uudistajan palkinnon

Vuoden 2023 parhaat K-Citymarketit on valittu. Ketju jakoi neljä vuoden uudistajan palkintoa, joista yhden sai K-Citymarket Lahti Karisma.  

Vuoden 2023 K-Citymarket-ketjun uudistajat ovat kauppoja, joissa on tehty onnistuneita muutoksia ja joiden myötä kaupoista on tullut asiakkaiden suosikkeja. Lahden Karisman K-Citymarket on yksi näistä neljästä vuoden uudistajasta. Sitä luotsaavat kauppiaat Antti ja Milla Siira. Tavaratalojohtajana toimii Pirjo Hoppman

"Ketjun tunnustus tuntuu erityisen hyvältä. Haluamme kiittää onnistuneesta uudistuksesta henkilökuntaamme sekä yhteistyökumppaneita, ja toivottaa uudetkin asiakkaat tutustumaan kauppaamme,” sanoo kauppiaat kertovat. 

K-Citymarket Lahti Karisma koki melkoisen muutoksen kokonaisuudistuksen myötä, kun se sai käyttöönsä naapurissa sijainneesta liiketilasta vapautuneet lisäneliöt. Lisätila toi kauppaan entistä laajemmat valikoimat sekä elintarvike- että käyttötavarapuolelle. Kaupassa on remontin jäljiltä uusi raikas ilme, joka on ryhdikäs, selkeä ja monipuolinen. 

“Helppo asiointi ja hyvät tuoreosastot ovat Karisman K-Citymarketin ytimessä. Tuoretiskiä huippupalvelulla pidetäänkin paikkakunnan parhaana. Myös kassapalvelu on iloista ja ystävällistä. Väljyys ja reilun leveät käytävät koko myymälässä saavat asiakkailta paljon kiitosta,” kertoo K-Citymarket-ketjun johtaja Ari Sääksmäki. 

K-Citymarket-ketju palkitsee vuosittain parhaita kauppojaan erilaisten osastojen sekä vaihtuvien teemojen perusteella. Vuoden 2023 Suomen parhaaksi kaupaksi valittiin turkulainen K-Citymarket Länsikeskus. Muita palkintoja ovat muun muassa vuoden paras palvelutiski, paras juomakauppa ja paras asiakastyytyväisyys. Muut tämän vuoden uudistajat ovat K-Citymarket Kuopio Kolmisoppi, K-Citymarket Vaasa Keskusta sekä K-Citymarket Tampere Linnainmaa.  


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös