Kuopion K-Market Pirtinportin kauppiaiksi Tiia Vihavainen ja Ville Heiskanen

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 31.1.2024 Kuopion K-Market Pirtinportissa aloittavat 1.3. kauppiasuransa Tiia Vihavainen ja Ville Heiskanen.

Tiia ja Ville vakuuttavat olevansa innoissaan kauppiasuransa aloittamisesta juuri K-Market Pirtinportissa. ”On mukava päästä pian tutustumaan asiakkaisiin ja henkilökuntaan. Pirtinportin edelliset kauppiaat Ville ja Petra Huotilainen ovat tehneet hyvää työtä, jonka pohjalta on mukava lähteä kehittämään Pirtinporttia. Tiialle kaupan sijainti on hyvin tuttu, koska hän on asunut lapsuudessaan kaupan lähiseudulla.”

Asiakkaiden kuuntelua ja yllätyksiä eräkauppa-alueella

K-Market Pirtinportin he haluavat olevan trendikäs ja laajasti palveleva kauppa, jossa asiakkaalle asiointikokemus on mieluisa ja vaivaton. ”Panostamme monipuoliseen valikoimaan ja siihen, että asiakas löytää meiltä sopivan tasapainon laadun ja edullisuuden väliltä. Tämän tueksi kaupalle on tulossa eräkauppa-alue, jolla pyrimme yllättämään asiakkaan positiivisesti. Lisäksi panostamme sesonkien erikoisuuksiin ja paikallisiin tuotteisiin. Pyrimme reagoimaan kaikkiin asiakastoiveisiin mahdollisimman nopeasti ja asiakkaita kuunnellen”, uudet kauppiaat kertovat. 

”Järjestämme kaupalla maalis-huhtikuussa kakkukahvit tarjouksien kera, kunhan olemme ensin asettuneet taloksi. Tervetuloa moikkaamaan meitä kaupalle, aina saa nykäistä hihasta!”, Tiia ja Ville kehottavat.

K-Market Pirtinportissa vastuullisuus on tärkeä osa jokapäiväistä toimintaa. ”Seuraamme hävikkiä ja pyrimme minimoimaan sen. Hävikkiruoka lahjoitetaan ruoka-apuun ja panostamme kierrätykseen monipuolisesti. Työnantajana pyrimme pitämään huolta työntekijöidemme hyvinvoinnista ja tahdomme tarjota töitä myös nuorille, jotka ottavat ensimmäisiä askeliaan työelämässä.”

Tiia on työskennellyt viimeiset kahdeksan vuotta kaupan alalla, välillä vähemmän ja välillä enemmän koulun ohella. ”Kauppiasura on kiinnostanut jo pienestä saakka, vanhempieni toimiessa K-ruokakauppiaina. Olen valmistunut kauppatieteiden maisteriksi Kuopiossa”, Tiia kertoo. Ville on koulutukseltaan sekä lääkäri, että kauppatieteiden maisteri. Hän on työskennellyt myös kaupan alalla isänsä urheilukaupassa Iisalmessa. ”Viimeiset viisi vuotta olen tehnyt lääkärintöitä. Kaupan ala ja yrittäjyys on kiinnostanut pienestä pitäen ja olemme halunneet yhdessä lähteä kauppiashommiin”, sanoo puolestaan Ville.

Tiia lähettää kiitoksensa: ”Kiitokset kasvattajakauppiaille Topi ja Anni Miettiselle K-Citymarket Kolmisoppiin sekä Jarkko ja Maarit Ikoselle K-Market Riistaherkkuun!

Tiia ja Ville kertovat asuvansa sattumoisin melko lähellä K-Market Pirtinporttia. ”Pelasimme molemmat pitkään jalkapalloa. Nykyään kaikki palloilulajit ja monenlainen urheilu ovat lähellä sydäntä. Vapaa-ajalla mökkeily on molemmille mukava rentoutumiskeino”, he kertovat vapaa-ajan vietostaan.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös