Kaupungin parhaat merenelävät – K-Citymarket Espoo Sello on vuoden kalakauppa

Vuoden 2023 parhaat K-Citymarketit on valittu. Tänä vuonna ketjun paras kalakauppa on K-Citymarket Espoo Sello.  

Vahva panostaminen kalaosastoon toi vuoden kalakaupan palkinnon Sellon K-Citymarketille. Kalakaupan henki toteutuu houkuttelevasti esille laitetun kalatiskin lisäksi laajana pakatun kalan valikoimana. Kauppiaina Sellossa toimivat Esa ja Saija Kiiskinen.  

"Kalaosasto on kauppamme sydän. Tämä tunnustus lisää intoa tehdä siitä entistäkin parempi. Kiitos kuuluu henkilökunnallemme, he ovat kaiken takana. Meillä on erityisen osaava porukka,” kertoo kauppias Esa Kiiskinen.  

K-Citymarket Sellon kalatiski on todellinen asiakkaiden kestosuosikki. 

"Vuoden 2023 kalakauppa on nimensä mukaisesti juuri sitä. Sieltä löytyy asiakkaiden mielestä kaupungin paras valikoima mereneläviä niin tiskillä kuin pakasteina. Palautteissa toistuvat sellaiset sanat kuin loistava, runsas ja monipuolinen. Myös ystävällinen ja ammattitaitoinen palvelu saa kiitosta”, kertoo K-Citymarket-ketjun johtaja Ari Sääksmäki.   

K-Citymarket-ketju palkitsee vuosittain parhaita kauppojaan erilaisten osastojen sekä vaihtuvien teemojen perusteella. Vuoden 2023 Suomen parhaaksi kaupaksi valittiin turkulainen K-Citymarket Länsikeskus. Muita palkintoja ovat muun muassa vuoden paras palvelutiski, paras juomakauppa ja paras asiakastyytyväisyys. 


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös