K-Market Rautalammin kauppiaiksi Sami Hildén ja Sade Holm

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 9.7.2024 Sami Hildén ja Sade Holm aloittavat kauppiasuransa 1.8. Rautalammilla, kun he saavat avata silloin omilla avaimillaan K-Market Rautalammin ovet.

”Samin unelma omasta kaupasta toteutuu viihtyisällä paikkakunnalla Rautalammilla”, uudet kauppiaat kertovat. ”Halusimme muuttaa tänne heti, kun kauppapaikka varmistui ja olemmekin hyvin kotiutuneet tänne. Olemme innoissamme tutustuneet tänä kesänä alueeseen sekä ihmisiin, ja olemme iloisia Rautalammin harrastusmahdollisuuksista.”

Kaupan liikeideaa päästään rakentamaan, kun uudet kauppiaat pääsevät aloittamaan työt kaupalla. ”Tulemme olemaan vahvasti osa tätä kyläyhteisöä ja pidämme kaupan valikoimat asiakkaiden tarpeiden mukaisina. Valikoimista tulee löytymään niin premium- kuin laajat valikoimat Pirkka- ja K Menu-tuotteita. Tulemme myös panostamaan vahvasti eräkauppaan, jotta saamme asiakkaille laadukkaita tuotteita erityisen hyvään hintaan”, linjaavat Sami ja Sade. ”Asiakaspalvelu ja laatu kaikessa tekemisessä on meille tärkeää. Asiakastoiveita kuunnellaan tarkasti ja niihin reagoidaan nopeasti.”

”K-Market Rautalampi on siistissä ja hyvin hoidetussa kunnossa, joten suuria muutoksia ei tarvitse alkuun tehdä. Pieniä muutoksia on luvassa, jotta saadaan kauppa näyttämään omalta. Elokuun loppupuolella vietetään avajaisia kakkukahvien kera sitten isosti”, lupaavat Sami ja Sade. ”Verkkokaupan palvelut on meillä jatkossakin ja pyrimme kehittämään niitä entisestään.”

K-Market Rautalammin arkea ja aherrusta päästään seuraamaan kaupan Facebook-tililtä ja elokuussa avataan kaupalle myös Instagram- ja TikTok-tilit.

Vastuullisuustyössä nostetaan kierrätys ja ruokahävikin minimoiminen keskeisiksi asioiksi. ”Tulemme tekemään yhteistyötä eri tahojen kanssa, että syömäkelpoinen ruoka ei päädy roskiin.”

Sami on kaupan alan ammattilainen ja hän on työskennellyt noin 10 vuoden ajan eri kokoisissa K-ryhmän kaupoissa Joensuun alueella. Sade on työskennellyt aikaisemmin sosiaalialalla lasten ja nuorten parissa. Sami on suorittanut K-ryhmän kauppiasvalmennuksen ja siihen liittyvän kauppaharjoittelun hän on tehnyt K-Market Ylämyllyssä. ”Lämpimät kiitokseni kasvattajakauppias Mikko Jaskarille K-Market Ylämyllylle!”, lähettää Sami terveisensä.

Samin ja Saden perheeseen kuuluu Samin 5-vuotias Aapo-poika, jota tullaan varmasti näkemään myös kaupan käytävillä. ”Olemme liikunnallisia ja harrastuksiimme kuuluu mm. kuntosali, lenkkeily, pyöräily, tennis sekä laskettelu. Meidät voikin löytää lähes päivittäin Rautalammin tenniskentältä pelaamasta. Vietämme myös paljon vapaa-aikaamme luonnossa”, kertovat Sami ja Sade harrastuksistaan.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös