K-Citymarket Kivistön kauppiaiksi Timo ja Sara Jääskeläinen

Kivistön K-Citymarketiin on nimetty kauppiaat. Nyt rakenteilla oleva kauppa avaa ovensa keväällä 2026. Kivistö on Vantaan viides K-Citymarket.

Timo ja Sara Jääskeläinen on valittu K-Citymarket Kivistön kauppiaiksi. Jääskeläiset toimivat tällä hetkellä kauppiaina vantaalaisissa K-Supermarket Nikinmäessä ja K-Market Mikkolassa. K-Supermarketissa he jatkavat kauppiaina, kunnes Kivistön K-Citymarket valmistuu. K-Marketista he luopuvat ensi kesään mennessä.

”Tuntuu erityisen hyvältä päästä kasvavaan K-Citymarket-ketjuun ja projektiin tässä vaiheessa, kun saamme aidosti ja alusta asti olla mukana kaupan suunnittelussa. Kivistö on Vantaan nopeimmin kasvava suuralue, jonne on rakennettu ja rakennetaan edelleen paljon asuntoja ja työpaikkoja. Sinne on odotettu palveluita vuosien ajan ja on mahtavaa, että nyt todella tapahtuu”, Jääskeläiset iloitsevat.

Nykyiset asiakkaat saavat kauppiailta kiitoksia:

”Nikinmäki on ollut poikkeuksellisen lämminhenkinen paikka toimia, ja saammekin vielä muutaman vuoden ajan nauttia kaupan pitämisestä siellä.”

Jääskeläisten suunnitelmissa on rakentaa Kivistön K-Citymarketista alueen ylivoimaisin ruokakauppa, jossa korostuvat ylivertainen valikoima, raikkain hevi-osasto, laajin liha- ja tuorein kalavalikoima. Kauppaan tulee leipomo, jossa leivotaan joka päivä tuoretta leipää ja leivonnaisia. Kauppiaat ovat nykyisissä kaupoissaan tarjonneet asiakkaille muun muassa monipuoliset valikoimat ja paljon suosittuja Meillä tehty -take away-tuotteita. Tuotetoiveiden toteuttaminen ja alueen yhteisöllisyyden rakentaminen ovat myös asioita, joita kauppiaat aikovat jatkaa siirtyessään Kivistöön.

”Laitamme kaikki paukut siihen, että asiakkaamme saavat kaupan, joka helpottaa arjessa, kohottaa juhlassa ja parhaimmillaan parantaa asiakkaidemme hyvinvointia. Otamme yhdessä henkilökuntamme kanssa aina tuotetoiveita vastaan ja toteutamme ne. Kivistö on kasvava alue ja haluamme päästä mukaan osaksi yhteisöä. Jo nyt meihin voi olla yhteydessä Kivistön toiveista”, kauppiaat sanovat.

Kesko investoi kasvukeskuksiin, jotta asiakkailla olisi parempia palveluja

K-Citymarket Kivistön rakennushanke kuuluu Kivistön keskustaa täydentävän "Colosseumin" viimeiseen osaan. Liikekeskus on laajuudeltaan noin 27 000 neliömetriä, josta yli 7 000 neliömetriä tulee K-Citymarketin käyttöön ja jakaantuu puoliksi elintarvikkeelle ja käyttötavaralle. Lisäksi hanke sisältää yli 6 000 neliömetriä muita liiketiloja kolmessa kerroksessa. Asiakkaiden käyttöön tulee yli 300 parkkipaikkaa autoille ja 500 paikkaa polkupyörille. Liiketilojen lisäksi hankkeeseen kuuluu asuntotorni, johon SSA Rakennus toteuttaa monimuotoista asumista.

"Olemme iloisia voidessamme tiivistää K-Citymarket-verkostoamme voimakkaasti kehittyvässä ja erinomaisten liikenneyhteyksien päässä olevassa Kivistössä. Uskomme, että K-Citymarket ja sen yhteyteen rakentuvat muut palvelut vahvistavat merkittävästi alueen vetovoimaa ja parantavat asukkaiden elämänlaatua. On todella hienoa, että kauppiaat pääsevät mukaan kaupan suunnitteluun ja tutustumaan alueeseen ja sen asukkaisiin jo rakennusvaiheessa", kommentoi Keskon Etelä-Suomen aluejohtaja Mika Sivula.

Kesko jatkaa kasvustrategiansa mukaisesti päivittäistavarakaupan kauppapaikkaverkoston kasvattamista ja uudistamista. Kesko on uudistanut K-ruokakauppoja noin miljardilla eurolla viime vuosina ja investoi vuositasolla päivittäistavarakauppaverkoston kehittämiseen 200–250 miljoonaa euroa.

Hypermarket-formaattia edustavan K-Citymarketin myynti on kasvanut Suomessa merkittävästi ja sen vaikutus päivittäistavarakaupan markkinaosuuteen on olennainen. Kivistön K-Citymarketin lisäksi lähivuosina uusia K-Citymarketeja tulee Kuopion Haapaniemeen, Lempäälän Ideaparkiin ja Porvoon Länsirannalle. Lisäksi Kesko laajentaa tänä vuonna Helsingin Vuosaaressa Kauppakeskus Columbuksessa olevan K-Supermarketin K-Citymarketiksi. Kesko on myös ostanut Lahdesta ns. Luhdan korttelista tonttialueen, jolle rakennetaan uusi Paavolan K-Citymarketin korvaava hypermarket.

Kesko osti myös Espoontorin kauppakeskuksen hallintaan oikeuttavan osake-enemmistön jatkaakseen kauppakeskuksen kehittämistä yhteistyössä Espoon kaupungin kanssa. Kauppakeskukseen on suunnitteilla isompi K-ruokakauppa.

Uusien rakennushankkeiden lisäksi vuoden 2024 aikana Kesko remontoi ja uudistaa yhteensä 13 K-Citymarketia. Näistä kolme on jo avattu helmikuussa: helsinkiläinen K-Citymarket Malmi, K-Citymarket Salo ja K-Citymarket Mikkeli.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös