Asiakkaiden tsempillä määrätietoista kehittämistä – vuoden myynninkehittäjä on K-Citymarket Joensuu Keskusta

Vuoden 2023 parhaat K-Citymarketit on valittu. Ketjun vuoden myynninkehittäjän palkinnon sai K-Citymarket Joensuu Keskusta.  

Vuoden 2023 K-Citymarket-ketjun myynninkehittäjä on kauppa, joka on pystynyt pitämään kiinni hyvästä myynnin tasosta myös koko laajamittaisen ja pitkän uudistuksen läpi. Kauppiaana Joensuu Keskustassa toimii Tiina Karinkanta.   

"Palkinnon saaminen oli iso yllätys ja olen todella kiitollinen siitä. Tunnustus kosketti hyvin lämpimästi. Suurin kiitos kuuluu ihanille asiakkaillemme, että he jaksoivat kulkea kanssamme pitkän remontin ajan. Isot kiitokset myös ammattitaitoiselle henkilökunnallemme sekä kaikille remonttiin osallistuneille tahoille,” kauppias Karinkanta sanoo. 

“Myynnin tasosta kiinni pitäminen ei ole helppo tehtävä, varsinkaan uudistuksen aikana, mutta K-Citymarket Joensuu Keskusta on siinä onnistunut. Asiakkaat elivät remontin mukana tsempaten ja lopputulos onkin kerrassaan upea. Näyttää siltä, että kauppa jatkaa määrätietoista kehittämistä edelleen,” kertoo K-Citymarket-ketjun johtaja Ari Sääksmäki

K-Citymarket-ketju palkitsee vuosittain parhaita kauppojaan erilaisten osastojen sekä vaihtuvien teemojen perusteella. Vuoden 2023 Suomen parhaaksi kaupaksi valittiin turkulainen K-Citymarket Länsikeskus. Muita palkintoja ovat muun muassa vuoden paras palvelutiski, paras juomakauppa ja paras asiakastyytyväisyys. 


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös