Uusi Onninen Express avautuu Oulun Ruskossa – suurempi valikoima, parempi saavutettavuus

Onnisen tarjoamat palvelut talotekniikan, teollisuuden ja infra-alan ammattilaisille paranevat Oulun seudulla, kun Oulun Onninen Express -myymälä siirtyy Paulaharjusta uusiin, nykyaikaisiin tiloihin Ruskon teollisuusalueelle. Täysin uusi myymälä avautuu asiakkaille maanantaina 3. huhtikuuta osoitteessa Graniittitie 7.

”Kauan palvelleen Paulaharjun myymälän tilat ja varsinkin piha-alueen asiakaspysäköintipaikat ovat jääneet ajastaan jälkeen. Ruskon uudisrakennus on suunniteltu juuri Onnisen ja asiakkaidemme tarpeisiin”, Onninen Express -myymälöiden johtaja Pertti Tuomi kertoo.

Ruskon teollisuusalueella avautuva uusi Onninen Express -myymälä on kooltaan noin 1 500 m2 ja myymälällä on suuri, 7 000 m2:n piha-alue, jossa pysäköinti onnistuu vaivattomasti.

Ruskon Onninen Express-myymälään siirtyy työskentelemään osaava ammattilaisten joukko: vakituisesti myymälässä asiakkaita palvelee neljä Express-myyjää ja kaksi talotekniikan LVIK-tuotteiden sekä kaksi sähkön tuotealueen teknistä myyjää.

Onninen vahvistaa paikallista palveluaan ja laajentaa nopeasti saatavissa olevaa valikoimaa

Onnisen strategiana on vahvistaa läsnäoloaan ja myymälävalikoimaansa paikallisesti, jotta asiakas saa tarvitsemansa tuotteet luotettavasti ja nopeasti.

”Onninen Express -myymäläverkostoa kehitetään koko ajan, koska haluamme olla läsnä asiakkaittemme arjessa ja tarjota erinomaiset paikalliset palvelut. Asiakkaamme voivat keskittyä omaan työhönsä, kun Express-myymälässä käynti on sujuvaa ja nopeaa”, Tuomi sanoo.

Asiakkaat voivat myös yhdistää joustavasti myymäläasioinnin ja Onnisen digitaalisten palveluiden käytön. Tuotteita voi tilata verkkokaupasta 24/7 ja noutaa ne Onninen Express -myymälästä.

”Asiakaslupauksemme on, että tuotteet ovat noudettavissa myymälästä kahden tunnin kuluttua tilauksesta käyttämällä Tilaa ja nouda -pikatilauspalvelua. Usein tilaus on valmis jo puolessa tunnissa. Asiakas saa tekstiviestin heti, kun tilaus on kerätty”, Tuomi kertoo.

Vastuullisuus näkyy uudisrakennuksen suunnittelussa sekä valikoimassa

Myymälän LED-valaistus on toteutettu niin, että valaistustaso on säädettävissä, ja katolla on aurinkopaneelivaraus. Suurempi myymäläpinta-ala mahdollistaa valikoiman laajentamisen.

”Erityisesti vihreään siirtymään liittyville tuotteille on jatkuvasti kasvavaa kysyntää. Isompi myymälä mahdollistaa paremman valikoiman uuden teknologian tuotteita, jotka auttavat asiakkaitamme vihreän siirtymän toteuttamisessa”, Tuomi kertoo.

Yhteystiedot:
Onninen Express Oulu Rusko
Graniittitie 7, 90620, Oulu
Noutomyynti: 020 4855656
Avoinna: ma–pe 7.00-16.00

Onninen Express -myymälät ovat LVI-, sähkö- ja kylmäalan ammattilaisten noutotukkuja, joita on Suomessa yhteensä 55. Oulun seudulla asiakkaita palvelevat Paulaharjun myymälän lisäksi Onninen Mega Express -myymälä Oulun Jääsalontiellä ja Onninen Express -myymälä Kempeleen Linnunradalla.

Lisätietoja:
Pertti Tuomi, johtaja, myymälätoiminnot, Onninen Express -myymälät, puh. 0400 515 147

 


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös