Uusi K-Market Luoto avautuu Porin Pormestarinluodolla

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 22.3.2023 Uusi K-Market Luoto avautuu torstaina 23.3.2023 klo 10 asiakkailleen. Kauppa avataan nauhanleikkauksella, jonka suorittavat K-kauppias Jussi Valkama ja Porin uusi kaupunginjohtaja Lauri Inna.

Kaikki uutta – vain henkilökunta on tuttu ja ammattitaitoinen

Kauppias Jussi Valkama on syystäkin ylpeä uudesta kaupastaan. ”Olemme uuteen kauppaan hyvin tyytyväisiä. Entinen kauppa oli 50 vuotta vanha ja kontrasti on suuri siihen verrattuna. Nyt uusi K-Market Luoto on valoisa ja avara, tervetuloa kaikki tutustumaan!”

Uudessa kaupassa on lisää tilaa noin 100 m2 ja se on hyödynnetty niin, että valikoimia on voitu lisätä kaikissa tavararyhmissä. ”Hedelmät ja vihannekset, leipä ja heti mukaan-ateriat ovat saaneet arvoisensa tilat ja juomaosasto on upea!”, hehkuttaa kauppias-Jussi. ”Olemme saaneet paljon asiakaspalautetta ja -toiveita, toteutamme niitä koko ajan. Valikoimien kasvettua voimme tarjota myös kaikille sopivan hintaisen ostoskorin, tuotteita löytyy edullisista K-Menu tuotteista premium-tuotteisiin. Olemme myös tarkistaneet hintoja asiakasystävällisempään suuntaan.”

Uuden kaupan tekniikka on myös nykyaikaista. Pakasteet ja kylmät ovat kansien ja ovien takana. Valaistus on led-tekniikkaa. ”Uuden kylmäkaluston sähkönkulutus on 50 % vähemmän kuin ennen”, kertoo Jussi Valkama.

K-Market Luodon pihalle K-Lataus-asema

Kaupan parkkipaikalta löytyy K-Lataus-asema sähköautoilijoille. Asemalla on kaksi 22 kW:n tehoista peruslatauslaitetta. Yhteensä ladattavana voi siis olla kaksi autoa kerralla. Asema sijaitsee kaupan pysäköintialueella ja on autoilijoiden käytettävissä vuorokauden ympäri.

K-Market Luoto tarjoaa runsaasti lisäpalveluita – myös Otto-automaatti on tulossa

K-Market Luodon aukioloajat ovat ma-pe klo 7.00 – 22.00, la 8.00 – 22.00 ja su 9.00 – 22.00. Kaupassa on runsaasti lisäpalveluita: mm. Postin, DB Schenkerin, Postnordin ja Matkahuollon pakettiautomaatit, Veikkauksen palvelut, Osta&Nosta-käteisnostopalvelut sekä paristojen kierrätys ja käsienpesuallas uuden pullonpalautusautomaatin läheisyydessä. Viikon 16 jälkeen kaupalla on myös Otto-automaatti.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös