Toni Hahka on K-Citymarket Vaasa Keskustan uusi kauppias

Vaasan keskustan K-Citymarket saa ensi vuonna uuden kauppiaan, kun Toni Hahka aloittaa kaupan luotsaamisen 1.2.2024 yhdessä vaimonsa Riikka Hahkan kanssa. Vaasan keskustan nykyiset kauppiaat Tomi ja Lena Nordin keskittyvät jatkossa K-Citymarket Vaasa Kivihakaan, jonka uudistus on edennyt loppusuoralle.

Hahkat siirtyvät Vaasaan Seinäjoelta K-Supermarket Kasperista. Uusi kauppapaikka tuo samalla paluun Toni Hahkan kauppiasuran alun maisemiin.

Tuntuu todella hyvältä palata kauppiaaksi Vaasaan, josta kauppiasurani alkoi vuonna 2009. Nordinit ovat yhdessä henkilökuntansa kanssa rakentaneet todella hienon kaupan, jota on mahtava päästä kehittämään edelleen,” Hahka kertoo.  

Hahka kuvailee, että kaupan keskiössä ovat aina asiakas, valikoima, hyvä kauppakunto ja laatu. Näiden kulmakivien varaan toiminta rakentuu myös uudessa kauppapaikassa K-Citymarketissa.

”Kauppiasvuosien aikana olen oppinut, että perusasioiden tekeminen korkeimmalla mahdollisella tasolla tuo parhaan lopputuloksen. Näitä ovat muun muassa osaava asiakaspalvelu, oikea valikoima, kaupan siisteys ja kunto sekä asiakkaiden toiveiden kuuntelu ja niiden toteuttaminen. Haluammekin rakentaa kaupastamme yhdessä henkilökunnan kanssa asiakkaidemme näköisen: ruokakaupan, jossa on ruokaisa sekä laaja valikoima ja jonne on mukava tulla.”

Kaupan kehittäminen alkaa sillä, että Hahkat tutustuvat asiakkaisiinsa, jotta tietävät, mitä nämä kaupaltaan odottavat. Tavoitteena on, että laajasta valikoimasta löytää jokaiseen taloudelliseen tilanteeseen sopivan ostoskorin, parhaita tarjouksia sekä yllätyksiäkin tarjouserien muodossa. K-Citymarket Vaasa Keskustan palveluihin kuuluu verkkokauppa kotiinkuljetuksella ja noudolla.

Myös vastuullisuus on kaupalla suuressa roolissa. Siihen pyritään kaikessa kaupan toiminnassa. Esimerkiksi hävikkiä kitketään ruokalahjoituksilla hyväntekeväisyyteen. Hahkoille on lisäksi tärkeää antaa nuorille mahdollisuuksia tutustua kaupan töihin erilaisten työharjoitteluiden kautta. 

Kaupalla järjestetään kevään kuluessa avajaiset, kun uusi kauppiaspari on asettunut taloksi.

”Toivomme, että asiakkaat tulisivat rohkeasti kertomaan toiveita ja ideoita kaupan kehittämiseksi. Toteutamme tuotetoiveita nopeasti.”

Toni Hahkalla on pitkä kauppiaskokemus. Ura alkoi 24-vuotiaana, kun Hahkasta tuli vaasalaisen Neste Oil K-Market Raastuvankadun kauppias. Seuraava kauppapaikka oli toinen liikenneasema Vaasan Sairaskodinkadulla, josta Hahka jatkoi kauppiaaksi K-Market Kyröskoskelle, K-Supermarket Linkkiin, K-Supermarket Kurikkaan, K-Market Saumantielle Kurikkaan sekä K-Market Kasperiin ennen nykyistä kauppaa K-Supermarket Kasperia. Vaimo Riikka on työskennellyt alusta asti Tonin mukana kaupoissa.

Hahkojen perheeseen kuuluu kaksi tytärtä, joiden kanssa touhutessa vapaa-aika pitkälti kuluu. Lisäksi perhe viettää mahdollisimman paljon aikaa mökillään Virroilla. 


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös