Sysmä nousi toiseksi Vuoden K-Rauta -kilpailussa

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 9.1.2023 K-Rauta-ketjussa palkitaan vuosittain parhaiten menestyneitä kauppoja. Vuoden 2022 K-Rauta -kilpailussa toiselle sijalle ylsi K-Rauta Sysmä. Kauppiaat Tommi ja Petra Aittamaa nostavat ammattitaitoisen ja positiivisen henkilökuntansa avaintekijäksi tunnustuksen saamisessa.

Tunnustus yllätti kauppiaat iloisesti: ”Toinen sija tuli todellakin täytenä yllätyksenä emmekä osanneet odottaa sitä ollenkaan. Vuosi on pikemminkin tuntunut vaikealta maailmalla vallitsevan tilanteen takia. Kiitos hyvästä sijoituksesta kuuluu meidän aivan mahtavalle henkilökunnalle.”

K-Rauta Sysmässä panostetaan erityisesti valikoiman laajuuteen. ”Meille on tärkeää pitää tarjolla mahdollisimman suurta valikoimaa ja vastata sitä kautta asiakastarpeisiin. Keskeinen viestimme asiakkaillemme onkin, että mitä hyllystä ei löydy, sen saamme tilattua ja toimitettua nopeasti. Tämä näkyy myös liikeideassamme: Laiturista Linnaan, huikealla palvelulla!” Aittamaat sanovat.

K-Rauta Sysmä palvelee niin kuluttajia kuin yritysasiakkaita. Keinot vaikuttaa energiankäyttöön näkyvät myös kaupan arjessa, ja energiasäästötuotteita kysytään K-Rauta Sysmässä nyt paljon. Kesämökkeilijät ovat tärkeä osa asiakaskuntaa, ja kaupassa panostetaan normaalivalikoiman lisäksi mökkiläisten tarpeisiin. ”Pyrimme tuomaan aina jotakin uutta koettavaa asiakkaillemme. Keväälle uudistamme myymäläämme ja tarjoamme esimerkiksi kuukausimaksullista robottinurmileikkuripalvelua avaimet käteen -periaatteella”, kauppiaat kertovat.

Tommi ja Petra Aittamaa toimivat K-Rauta-kauppiaina Sysmän lisäksi Joutsassa. K-Rauta Sysmässä on seitsemän vakituista työntekijää sekä kesätyöntekijöitä. K-Rauta Sysmässä ja Joutsassa Aittamaat aloittivat kauppiaina elokuussa 2019.

Palkittu K-Rauta Sysmä keskittyy jatkossakin tuotevalikoiman ja palvelun kehittämiseen. ”Toivotamme niin nykyiset ja uudet asiakkaat tervetulleiksi tutustumaan ja kertomaan toiveita valikoimista”, Aittamaat sanovat.

Vuoden 2022 K-Rauta -tunnustukset julkistettiin 4. marraskuuta. Valintaperusteina olivat asiakastyytyväisyys, henkilöstötyytyväisyys, tuotevalikoiman kehittäminen ja myynnin mittarit.

Lisätietoja: K-kauppiaat Tommi Aittamaa, 0400 128 770, tommi.aittamaa@k-rauta.fi ja Petra Aittamaa, 040 716 3175, petra.aittamaa@k-rauta.fi


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös