Sallassa avautuu uusi K-Market

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 15.2.2023 Torstaina 16.2.2023 klo 10 avataan Sallassa uusi K-Market. K-kauppiaina ovat jo kahdeksan vuotta Sallassa toimineet Teresa ja Veli-Matti Lindholm.

Kaupan avaus tapahtuu juhlallisesti nauhan leikkauksella. Nauhaa ovat kauppiasparin kanssa leikkaamassa Sallan kunnanjohtaja Erkki Parkkinen, Sallan Yrittäjien puheenjohtaja Sara Virkkula ja Keskon Pohjois-Suomen aluejohtaja Jari Saarinen.

Uusi K-Market on tehty sallalaisten ja kauppiaiden näköisiksi

Kauppiaat Teresa ja Veli-Matti Lindholm iloitsevat, että ovat saaneet rakentaa itsensä ja asiakkaidensa näköisen kaupan. ”Olemme saaneet suunnitella itse juuri sellaisen kaupan, jollaisen haluamme sallalaisille ja asiakkaillemme tarjota”, he hehkuttavat. ”Koko kauppa on upea ja täällä on hieno yleisfiilis!”

”Henkilökunta on valttikorttimme. He ovat venyneet poikkeuksellisissa olosuhteissa kahden kaupan välissä”, kiittelevät kauppiaat. ”Nyt pääsemme toivottamaan asiakkaamme tervetulleiksi uuteen kauppaan.”

Puolukasta mukaan vain kassakaappi ja lihamylly

Vanhasta K-Market Puolukasta siirtyivät uuteen K-Marketiin vain kassakaappi ja lihamylly, sekä tietysti tuttu, ammattitaitoinen henkilökunta ja kauppiaat. Muutoin kaupan koko kaluston on uutta ja energiatehokasta. Nopeaa asiointia varten kaupassa on kaksi itsepalvelukassaa kahden palvelukassan lisäksi.

Uuteen kauppaan on tehty asiakastoiveiden perusteella pieni kahvila, jossa voi nauttia pullakahvit tai vaikka lämmittää aterian. ”Nyt, kun avaamme ovet, voimme jatkaa asiakastoiveiden ja -ideoiden keräämistä”, kauppias-Teresa lupaa.

Lisäpalveluina K-Market Sallasta saa edelleenkin verkkokaupan nouto- ja kotiinkuljetuspalvelut. Pakettipalveluita tarjoavat Matkahuolto, Schenker ja Postnord sekä Veikkauksen On Line-palvelut. Samaan kiinteistöön sijoittuu myös Alkon myymälä.

Uuden K-Market Sallan aukioloajat ovat arkisin klo 7.00 – 21.00, lauantaisin 7.00 – 21.00 ja sunnuntaisin 10.00 – 21.00.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös