Paremman arjen ja paikallisen yhteisöllisyyden rakentamista – Päijät- ja Kanta-Hämeen paras K-Market on Sampo Hämeenlinnassa

Vuoden 2022 Päijät- ja Kanta-Hämeen paras K-Market on valittu. Tänä vuonna alueen parhaan kaupan tittelin vei Hämeenlinnassa sijaitseva K-Market Sampo. Kauppiaana Sammossa toimii Sirpa Rautiainen. 

K-Market Sammolle palkinnon toi kaupan jatkuva kehittäminen asiakkaiden tarpeiden mukaan. Kauppa vastaa muuttuneen toimintaympäristön tarpeisiin ja on ajassa kiinni. Kaupan oman liikeidean syvällinen pohdinta, joustavuus ja muutosketteryys ovat luoneet hyvän pohjan onnistuneelle palvelulle. 

"Tosi hyvältä tuntuu, myös yllättävältä. Teemme koko henkilökunnan kanssa paljon töitä ja kaikessa tekemisessä vahvistuu kaupan liikeidea eli se, että olemme palveleva, hyvän fiiliksen kyläkauppa. Perustamme tälle kaiken toiminnan ja se näkyy siinä, mitä palveluja voimme tarjota asiakkaillemme, jotta heidän arkensa olisi helpompaa", kertoo kauppias Sirpa Rautiainen. 

K-Market Sampo huomioi erilaiset asiakasryhmät ja edistää yhteisöllisyyttä paikallisesti. Kauppa tekee esimerkiksi aktiivisesti yhteistyötä päiväkotien ja koulujen kanssa sekä osallistui tuotelahjoituksin Kiusaamisvapaa-tapahtumaan. Tunnustuksena yhteisöllisyyden edistämisestä K-Market Sampo sai joulukuussa 2022 paikallisen yrittäjän Avainteko-palkinnon.

"Avainteko-palkinto oli tosi iso juttu. Koemme, että meille kaupassa on jokapäiväistä tekemistä huomioida eri asiakasryhmät hyvin ja tunnustus vahvisti sen. Kohtelemme kaikkia asiakkaita samalla tavalla ja autamme aina, oli kyseessä lapsi tai vanhus tai kuka vain. Tämä on meille sydämen asia, iso kiitos koko henkilökunnalle", jatkaa Rautiainen. 

Alueen paras K-Market valitaan sen perusteella, miten se on kehittänyt liikevaihtoaan, menestynyt asiakastyytyväisyystutkimuksissa ja miten kaupan henkilöstöjohtaminen toimii. Palkintoon vaikuttaa myös se, miten kaupan liikeidea tulee asiakkaiden arjessa näkyväksi ja miten kauppa kehittyy ajassa. 

"K-Market Sampo huomioi asiakkaansa. Kauppa on aina hyvässä kunnossa ja tarjoaa monipuolisen kattauksen lähipalveluja. Sammossa saadaan asiat järjestymään: siellä ajatellaan, miten jokin olisi mahdollista sen sijaan, että pohdittaisiin, miten ei olisi", palkintoa perustelee K-Market-ketjun johtaja Jesper Åberg.

K-Market-ketju palkitsee joka vuosi parhaita kauppojaan alueellisesti ja valtakunnallisesti. Lisäksi kauppoja palkitaan erilaisten vuosittain vaihtuvien teemojen perusteella. 

Etelä-Suomen erikoispalkitut K-Marketit 2022: 

  • Paras myynnintekijä: Jaana Karhu, K-Market Vapari, Lappeenranta 
  • Paras liikeidea: Sanna Järveläinen, K-Market Munckinkatu, Hyvinkää
  • Paras verkkokauppa: Arsi Kovanen, K-Market Parila, Tuusula
  • Pitelemätön into: Evi Vaarala, K-Market Hovinsaari, K-Market Hovila, Kotka 
  • Asiakastyytyväisyys: Mari Paalanen-Taskinen, K-Market Woikantori, Voikkaa / Kouvola
  • Tulokas: Ville Rantala, K-Market Aittakorpi, Kotka 
  • Paikallinen vaikuttaja: Tommi Jarkkola, K-Market Pornainen, Pornainen 

Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös