Oulussa avautuu uusi K-Market Valjaspuisto

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 12.4.2023 Uusi K-Market Valjaspuisto (Limingantie 8) avautuu Oulussa  torstaina 13.4. klo 10. K-kauppiaina toimivat Jari ja Kaija Hulkko. Avajaisia juhlitaan asiakkaiden kanssa kakkukahvein.

Jari ja Kaija Hulkko toimivat Oulussa kolmen K-Marketin kauppiaina, uuden K-Market Valjaspuiston, K-Market Veitikan ja K-Market Knuutilankankaan.  ”Valjaspuisto on meille järjestyksessään 10. kauppa ja kolmas täysin uusi kauppa, jonka avaamme.”

”Saimme hienon mahdollisuuden rakentaa aivan uuden K-Marketin Ouluun, odotamme innolla että pääsemme mahtavan henkilökunnan kanssa palvelemaan lähialueen asiakkaita. Kaupassamme on viimeisintä teknologiaa ja oivallisia muita ratkaisuja helpottamassa asiakkaidemme viihtyvyyttä. Meillä on nyt kiva käydä kaupassa, tervetuloa!”, hehkuttavat kauppiaat.

K-Market Valjaspuiston valikoimista voi asiakas poimia itselleen sopivan ostoskorin. Valikoimia on premium-tuotteista edullisempiin vaihtoehtoihin, esimerkiksi Valjaspuistossa on tehty edullisista K-Menu-tuotteista tuote-esittelyitä. Asiakkailta on tullut toiveita tuore-elintarvikkeiden valikoimista ja niitä on voitu jo nyt toteuttaa. ”Meillä käy paljon välipala- ja lounasasiakkaita, joille nyt voimme tarjota erilaisia patonkeja ja salaatteja. Asiakastoiveiden myötä valmistamme jatkossa omiakin tuotteita esim smoothiet, erilaisen täytetyt leivät. Omasta paistouunista saamme monenlaisia herkkuja. Meillä on myös kahviautomaatti, josta saa  kahvit mukaan”, kertoo Kaija.

Kaikki kylmää ja pakkasta vaativat laitteet ovat nykyaikaisia ja energiapihejä. Tuotteet ovat myös kansien ja ovien takana. Valaistus on lediä ja niiden valotehoa voidaan säätää.

K-Market Valjaspuistoon henkilökunta on valittu n.200 hakijan joukosta. ”Ammattitaitoisia ja iloisia tekijöitä”, kauppiaat sanovat.

Lisäpalveluina Valjaspuistosta löytyvät Veikkaus, Postnordin ja Matkahuollon pakettipalvelut. Myös Woltin palvelut avautuvat loppu kesästä lopulla.

K-Market Valjaspuiston aukioloajat ovat maanantaista perjantaihin klo 7.00-22.00, lauantaisin klo 8.00-22.00 ja sunnuntaisin klo 9.00-22.00


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös