Oskari Penttinen kauppiaaksi Kotkan K-Citymarketiin

K-Citymarket Kotka saa ensi vuonna uuden kauppiaan Oskari Penttisestä. Penttinen aloittaa Kotkan K-Citymarketin luotsaamisen 1.2.2024.

Oskari Penttinen siirtyy Kotkan K-Citymarketin kauppiaaksi Lappeenrannasta, jossa hän on toiminut K-Supermarket Sammonlahden kauppiaana seitsemän vuotta. Penttinen odottaa uutta kauppapaikkaa ja samalla paluuta entiselle kotiseudulleen innolla.

”K-Citymarket Kotkalla on pitkät perinteet ja se on keskeinen kauppapaikka alueella. Skogbergit ovat tehneet pitkäjänteistä ja hienoa työtä kaupassa. On todella mukava hypätä ruoriin ja jatkaa kaupan kehittämistä edelleen yhdessä henkilökunnan ja asiakkaiden kanssa. Minulle on lisäksi todella suuri merkitys palata takaisin seudulle, jossa olen asunut lähes koko nuoruuteni ja tehnyt pitkän työuran,” Penttinen kertoo.  

Penttinen suunnittelee, että asiakastoiveet, paikalliset tuotteet ja palvelu ovat suuressa roolissa K-Citymarket Kotkan liikeideassa. Valikoimassa nähdään esimerkiksi vaihtuvia erätuotteita ja erikoistuotevalikoimaa laajennetaan. Mukana on eri hintaisia vaihtoehtoja: sekä halvimpia tuotteita, keskivertohintaisia että premiumia. Lisäksi Penttinen pitää uudessakin kauppapaikassa kiinni vastuullisista toimintatavoista, kuten muun muassa turhan hävikin minimoinnista, eri sidosryhmien kanssa toimimisesta ja yhteistyöstä hyväntekeväisyysjärjestöjen kanssa.

”Kauppa on asiakkaita varten ja heitä pitää kuunnella erityisen tarkalla korvalla. Minua näkee varmasti paljon myymälässä ja toivon asiakkaiden tulevan aktiivisesti juttelemaan. Takataskusta löytyy paljon hyväksi havaittuja juttuja, joita nähdään varmasti myös Kotkassa”, Penttinen kertoo.

Helmikuulle asti K-Citymarket Kotkan kauppiaina toimivat Markus ja Arja Skogberg kiittävät menneistä vuosista:

”Iso kiitos asiakkaille mukavista kohtaamisista ja henkilökunnalle hyvästä työstä. Neljännesvuosisata kauppiaina tässä paikassa toi mukanaan paljon tapahtumia ja hienoja muistoja. Toivotamme onnea uudelle kauppiaalle.”

K-Citymarket Kotka järjestää kevään kuluessa avajaiset uuden kauppiaan myötä. Penttinen vinkkaa, että kauppaa kannattaa seurata sosiaalisessa mediassa, jotta kuulee uusimmista tapahtumista ja uutisista.

Penttinen on kolmannen sukupolven K-kauppias ja kasvanut kaupan lattialla. Hän on työskennellyt pitkään vanhempiensa kaupassa Haminan K-Supermarket Kanuunassa ja vuonna 2017 aloitti oman kauppiasuransa K-Supermarket Sammonlahdessa. Vapaa-aikaa Penttinen viettää mahdollisimman paljon perheen kanssa, johon kuuluvat vaimo sekä kolme- ja viisivuotiaat lapset. Kauppiaan voi bongata myös pyöräily- ja hiihtolenkeillä.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös