Matti Moisio Vantaan K-Market Jokiniemen kauppiaaksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 24.7.2023 Matti Moisio aloittaa 1.9. Vantaan K-Market Jokiniemen kauppiaana.

”Tuntuu hienolta aloittaa, Viivi Monto on hoitanut erinomaisesti kauppaa ja on mukava aloittaa näin hyvin hoidetussa kauppapaikassa. Kiitokset Viiville ja on ilo päästä tutustumaan uusiin asiakkaisiin”, Matti kertoo.

Matti tuo mukanaan Jokiniemeen letkeän tekemisen meiningin ja hyväntuulisen asiakaspalvelun. ”Aina kauppiaan vaihtuminen tuo jonkinlaisia muutoksia kaupan toimintaan, mutta ensin tutustun alueeseen ja asiakkaisiin ja sen jälkeen liikeidea alkaa tarkentumaan”, Matti kertoo suunnitelmistaan. ”Jokaiselle taataan sopivan hintainen ostoskori kauppakohtaisilla tarjouksilla ja edullisilla K-Menu-tuotteilla. Vietämme avajaisia asiakkaiden kanssa, kunhan kauppapaikka tulee tutuksi.”

Vastuullisuustoimia tehdään K-Market Jokiniemessä päivittäin. ”Hävikinhallinta ja mahdollisimman paljon lähitoimittajia käyttäen sekä panostamme henkilökunnan hyvinvointiin”, listaa Matti tärkeimmät.

Matti Moisiolla on pitkä ura turvallisuusalalla, josta hän siirtyi kauppiasuralle. Jokiniemeen hän tulee Etelä-Haagasta, jossa hän toimi K-Market Tunnelitien ja Etelä-Haagan kauppiaana.

Matin perheeseen kuuluvat vaimo, koira ja kissa. ”Vapaa-aika kuluu erilaisissa remonttihommissa ja enduroa harrastusmielessä ajellen.”


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös