Lauri Somervuori K-Supermarket Kangasalan kauppiaaksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 14.9.2023 Lauri Somervuori aloittaa marraskuun alusta K-Supermarket Kangasalan kauppiaana.

Kangasalle Lauri tulee Tampereelta, missä hän on toiminut kahden K-Marketin kauppiaana.

Nykyiset kauppiaat Leena ja Hannu Lantta lähettävät terveisensä: ”Päätämme 16 vuotta kestäneen kauppiasuramme ja haluamme lämpimästi kiittää kuluneista vuosista K-Supermarket Kangasalan henkilökuntaa, asiakkaita ja yhteistyökumppaneita. Toivotamme paljon onnea uudelle kauppiaalle hänen aloittaessaan täällä.”

”Tuntuu hienolta jatkaa kauppiasuraa juuri K-Supermarket Kangasalla. Kauppa on hyvien yhteyksien varrella ja keskeisellä paikalla”, Lauri iloitsee. ”Kangasala on myös kehittyvä ja viihtyisä paikkakunta. Olen intoa täynnä lähtemään kehittämään kauppaa yhdessä henkilökunnan ja asiakkaiden kanssa.”

Laurin ensikäden suunnitelma on lähteä kehittämään kauppaa asiakkaita kuunnellen. ”Toivonkin paljon vuorovaikutusta heidän kanssaan sekä toiveita ja palautetta kaupan, valikoimien ja palveluiden osalta.”

Tärkeässä roolissa ovat hyvä asiakaspalvelu, tuoreosastojen kehittäminen, paikallisten tuotteiden valikoima ja monipuolinen tuoterepertuaari. ”Tavoitteena tarjota alueen asukkaille kaikkia monipuolisesti palveleva Tavallista parempi ruokakauppa lisäpalveluineen. Hyväksi havaittuja toimintatapoja jatketaan, myös uudistuksia tullaan tekemään. Paikallisilta tuottajilta toivon yhteydenottoja”, Lauri kehottaa.

”Haluamme olla tavallista parempi ruokakauppa, jossa on asiakkaitamme mahdollisimman hyvin palveleva valikoima sekä henkilökunta, ja että asiakkaat löytävät meiltä kaiken tarvitsemansa”, Lauri listaa. ”Tarjoamme laadukkaan valikoiman tuotteita arjen perustarvikkeista premiumiin sekä edullisia Pirkka- ja K Menu-tuotteita. Tavoite on että, asiakkaamme löytäisivät ostoskoriinsa ja kärryihin eri hintaisia ja erilaisia tuotteita omien tarpeidensa ja mieltymystensä mukaan.”

”Uudistuksia tullaan tekemään pikkuhiljaa, kun työt päästään aloittamaan. Ensin haluan rauhassa tutustua asiakkaisiin sekä henkilökuntaan ja myös avajaiskahvit juodaan hieman myöhemmin, kun olen asettunut uuteen paikkaan”, uusi kauppias lupaa.

Vastuullisuus näkyy joka päivä K-Supermarket Kangasalan toiminnassa. ”Henkilökunnan työhyvinvointi, oikeanlainen kierrätys, hävikkiruoan lahjoittaminen sekä turhan hävikin vähentäminen. Myös energiansäästö on tärkeä asia”, Lauri kertoo. ”Haluan myös tarjota nuorille mahdollisuuksia tutustua kaupan alaan esim. erilaisten harjoitteluiden myötä ja toivonkin yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa.”

Lauri kertoo, että hänen koko työhistoriansa on kaupan alalta. Työuraa eri K-ruokakaupoista on noin 25 vuotta, joista kauppiaana eri kauppapaikoissa yhteensä 12 vuotta. Viimeisimmäksi hän on toiminut kauppiaana Tampereen keskustan K-Market Amurissa ja Puuvillatehtaankadulla hieman vajaat seitsemän vuotta.

Töiden ja harrastusten lisäksi Laurin vapaa-aika menee uusperhearjessa, johon kuuluu puoliso ja kolme lasta. ”Harrastuksiini kuuluu moottoripyöräilyä, luonnossa liikkumista, kalastus, ravustus, sienestys, mökkeily lähellä sydäntä, ruoanlaitto, sekä talviaikaan myös lumilautailua.”


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös