K-Market Kellon kauppiaiksi Janne ja Heli Apukka

Oululaisen K-Market Kellon uudet kauppiaat ovat Janne ja Heli Apukka. Apukat aloittavat uudella kaupalla 15.10.

Apukat järjestävät kaupalla avajaiset, kun ovat ottaneet sen kunnolla haltuun. Ensimmäiselle viikonlopulle uudet kauppiaat lupaavat jo tarjouksia.

”Odotamme innolla tutustumista Kellon ja Kiviniemen asukkaisiin. Haluamme kehittää Kellosta oman näköisemme oman kylän kaupan. Tulkaa rohkeasti juttusille! Tuotetoiveita saa esittää, pyrimme toteuttamaan ne”, kauppiaat kehottavat.

Apukat jatkavat kauppiaina myös toisessa kaupassaan, K-Market Martinniemessä. He tuovat sieltä mukanaan Kelloon hyväksi havaittuja asioita, kuten yllättävyyttä valikoimaan.

”Omien harrastusten ja kontaktien kautta meiltä saattaa löytyä yllättävääkin tavaraa myynnistä Kellosta, samaan tapaan kuin Martinniemestä. Tuomme myyntiin sellaisiakin tavaroita, joita ei välttämättä odoteta löytyvän lähikaupan hyllyltä, mutta jotka saattavat pelastaa vaikkapa talvisen viikonlopun lauantai-iltana. Lisäksi sesongit näkyvät kummallakin kaupalla”, Apukat kertovat.

Kauppiaspari on tehnyt aktiivista yhteistyötä läheisten koulujen ja alueen yhdistysten kanssa. Heillä on kummiluokka lähikoululta ja he ovat auttaneet sekä koulua että erilaisia yhdistyksiä tapahtumien järjestämisessä.

K-Market Kellossa jatketaan vastuullisuustyötä edellisten kauppiaiden Hanne ja Timo Similän viitoittamalla tiellä.

”Pyrimme esimerkiksi tarjoamaan nuorille harjoittelupaikkoja. Mahdollinen ruokahävikki on tarkoitus torjua jo kaupalla, mutta jos sitä jää, etsimme keinoja sen hyödyntämiseen. Toivotamme Hannelle ja Timolle onnea uuteen kauppaansa”, Apukat sanovat.

Apukoilla on pitkä kokemus kaupan alasta. Janne on ollut kaupassa töissä koko ikänsä: hän aloitti kaupassa 15-vuotiaana kesätyöt ja jäi sille tielle myyjäksi ja myymäläpäälliköksi. Nyt on menossa seitsemäs vuosi kauppiaana. Myös Heli teki töitä kaupassa jo ravintola-alan opiskelujen ohessa. Vanhempainvapaan jälkeen hän opiskeli lähihoitajaksi ja työskenteli päiväkodissa, ja nyt kauppiaana on kulunut viisi vuotta.

Kauppiasperheessä on 17- ja 14-vuotiaat pojat, jotka pelaavat jääkiekkoa. Perheen vapaa-aika kuluukin pitkälti kiekkoilun merkeissä. Janne pelaa itsekin harrastejääkiekkoa ja tuomaroi juniorikiekkoilua. Talvella hän ajaa moottorikelkkaa sekä reitillä että radalla vintagekelkalla. Kesällä puolestaan maastopyöräily innostaa. Heli harrastaa ulkoilua luonnossa.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös