K-Market Katajanokan kauppiaiksi Harri Nykopp ja Minna Hildén-Nykopp

Helsingin Katajanokan K-Market saa uudet kauppiaat, kun lokakuun lopulla siellä aloittavat kauppiaina Harri Nykopp ja Minna Hildén-Nykopp. Nykoppien ensimmäinen päivä Katajanokalla on 25.10.

”Otamme uuden kaupan vastaan intoa puhkuen ja hyvällä fiiliksellä. Sopiva pieni jännitys on päällä, kun pääsemme tarttumaan uusiin haasteisiin ja tutustumaan alueen asiakkaisiin”, Nykoppit kertovat.

Nykoppit kehittävät kauppaa näköisekseen asiakkaita kuunnellen ja yhdessä henkilökunnan kanssa.

”Uusi kauppamme on paraatipaikalla. Aiomme jatkaa hyväksi kokemaamme liikeideaa eli K-Market Katajanokka on jatkossakin iloisen palvelun oman kylän kauppa. Se tarjoaa asiakkailleen laadukkaan ja laajan valikoiman niin kivijalassa kuin myös Woltin kautta.”

Vastuullisuus kuuluu Nykoppien mukaan kaupan perusasioihin ja näkyy arjessa monin tavoin.

”Katajanokan edellinen kauppias Juuso Hemminki henkilökuntineen on tehnyt loistavaa työtä ja paljon vastuullisia toimenpiteitä. Me jatkamme samaan malliin ja kehitämme toimintaa entisestään. Toivotamme Juusolle menestystä uuteen kauppaan Tampereella”, Nykoppit sanovat.

Nykoppit siirtyvät Katajanokalle K-Market Otsosta Riihimäeltä, jossa Harri on toiminut kauppiaana vajaat 20 vuotta ja Minna muutaman vuoden yhdessä Harrin kanssa.

”On aika kiittää ja kumartaa yhteisistä vuosista Otsossa. Parissakymmenessä vuodessa sekä maailma että kauppa ovat muuttuneet monin tavoin, mutta mukavat asiakaskohtaamiset ja juttutuokiot ovat säilyneet samanlaisina. Olemme saaneet olla se oman kylän kauppa, johon on kiva tulla. Iso kiitos ihanille asiakkaillemme ja mahtavalle henkilökunnallemme”, Nykoppit sanovat.

Kauppiasparilla on pitkä kokemus kaupan alasta. Harri on toiminut kauppiaana noin 24 vuotta ja Minna pari vuotta. Lisäksi Minna työskenteli ennen kauppiasuraansa 20 vuotta Keskolla palkanlaskennan esihenkilönä sekä työvuorosuunnittelun projektin parissa.

Vapaa-ajalla Nykoppit liikkuvat mielellään luonnossa. Mukana kulkee toimistokoira Inkeri. 


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös