Jesse Kohonen Keskon Itä- ja Keski-Suomen alueen aluejohtajaksi

Jesse Kohonen aloittaa Keskon Itä- ja Keski-Suomen alueen aluejohtajana 1.10.2023.

Jesse Kohonen siirtyy tehtävään alueen kauppapaikkapäällikön tehtävistä. Nykyinen aluejohtaja Jere Penttilä siirtyy Joensuun kaupunginjohtajaksi.

Kuopiolaisella Jesse Kohosella on yli 25 vuoden työkokemus alueen vähittäiskaupoista ja kauppapaikkaverkoston kehittämisestä sekä näissä tehtävissä kertyneet hyvät yhteistyöverkostot alueen toimijoihin ja päätöksentekijöihin. Keskon Itä- ja Keski-Suomen alueeseen kuuluvat Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Savon, Etelä-Karjalan ja Keski-Suomen maakunnat.

”Itä- ja Keski-Suomi on Keskolle tärkeä toiminta-alue ja on hienoa saada Jere Penttilän työtä jatkamaan Jesse Kohonen. Hänellä on jo valmiiksi hyvät yhteistyöverkostot alueen sidosryhmiin ja hän tuntee erinomaisesti myös K-ryhmän toiminnan. Jesse Kohosen johdolla vahvistamme alueellista sidosryhmätyötä ja edistämme Keskolle tärkeitä investointeja alueella. Samassa yhteydessä kiitän Jere Penttilää arvokkaasta panoksesta Keskon hyväksi ja toivotan menestystä uusiin haasteisiin”, kertoo Keskon Kauppapaikat ja kauppiastoiminnot -yksikköä johtava Nuutti Rantatupa.

”Haluan myös osaltani kiittää Jere Penttilää antoisasta yhteisestä työtaipaleesta. Tulevaisuuteen katson täynnä tarmoa. Kauppapaikkahankkeiden edistäminen ja yhteistyö eri sidosryhmien kanssa on pitkäjänteistä työtä ja lupaan edustaa jatkuvuutta niiden osalta vastedeskin”, Jesse Kohonen toteaa.

Jesse Kohonen raportoi tehtävässään Kauppapaikat ja kauppiastoiminnot -yksiköstä vastaavalle johtajalle Nuutti Rantatuvalle sekä Keskon viestintäjohtaja Karoliina Partaselle.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös