Jarno ja Miia Eklund ovat K-Citymarket Valkeakosken uudet kauppiaat

Valkeakosken K-Citymarket saa ensi keväänä uuden kauppiasparin, kun Jarno ja Miia Eklund aloittavat kaupan luotsaamisen 1.3.2024. Eklundit jatkavat samalla myös K-Market Vanhakylän kauppiaina.

Uusi kauppapaikka on tuttu paikalliselle kauppiasparille, joka on tehnyt pitkän uran Tampereen seudulla.  

On mahtavaa päästä Erkki ja Terhi Kuivajärven jalanjäljissä vetämään Valkeakosken K-Citymarketia. Olemme asuneet Valkeakoskella vuodesta 2002 ja koemme, että meillä on hyvä paikallistuntemus ja sen myötä annettavaa tälle kaupalle. On myös mukavaa päästä kokemaan vielä yksi K-ryhmän kauppaketjuista”, kertoo Jarno Eklund.

Eklundin mukaan kaikki lähtee asiakkaista.

”Meille asiakas on aina ykkönen ja haluamme painottaa sitä kaikessa toiminnassamme. Toivomme, että asiakkaat tulisivat rohkeasti nappaamaan hihasta, jos on mitä vain asiaa tuotetoiveista kaupan kehittämiseen. Olemme Miian kanssa kaupalla päivittäin.”

Myös henkilökunta on kauppiasparille todella tärkeä.

”Haluamme, että henkilökunta viihtyy työssään hyvin. Kun näin on, pystymme yhdessä luomaan kaupalle me-fiiliksen, mikä ei jää asiakkailta huomaamatta.”

Tuoreus, laatu, valikoiman laajuus ja yllätyksellisyys ovat Eklundien kauppojen kulmakiviä. Laajasta valikoimasta saa asiakkaiden ulottuville sekä edullisempia että premium-tuotteita. Kun Eklundit ovat asettuneet uuteen kauppapaikkaan, järjestetään avajaiset. Uutena on tarkoitus avata myös ruoan verkkokaupan nouto- ja kuljetuspalvelut.

Eklundit pyrkivät vastuullisuuteen kaikessa, mitä kaupalla tehdään. Ruokahävikkiä kitketään monin tavoin. Lisäksi he haluavat tehdä yhteistyötä nuorten hyväksi ja mahdollistaa kaupalla erilaisia työkokeiluja sekä työharjoittelupaikkoja.

Keväällä eläkkeelle jäävä K-Citymarket Valkeakosken kauppiaspari Kuivajärvi kiittää:

”Kiitos asiakkaillemme ja henkilökunnallemme! Saimme avata tämän kaupan uutena 11 vuotta sitten, ja paljon hienoja asioita ja kohtaamisia on mahtunut matkan varrelle. Toivotamme uusille kauppiaille menestystä.”

Eklundien kauppiasura alkoi vuonna 1997 K-Lähikauppa Jarnosta Tampereen Hervannassa. Sieltä matka jatkui Ylöjärvelle K-Supermarket Linkkiin. Vuonna 2008 kauppiaspari vaihtoi ruokakaupan urheiluvälinekauppaan ja aloitti Intersport Riihimäen kauppiaina. Tie vei Intersport Hyvinkään ja Intersport Turtolan kautta jälleen takaisin ruoan maailmaan, kun keväällä 2017 Eklundit siirtyivät Valkeakoskelle K-Market-kauppiaiksi.

Eklundien perheeseen kuuluu kolme aikuista lasta ja koira. Vapaa-aikaa kauppiaspari viettää mökillä. He nauttivat luonnossa liikkumisesta ja Jarno harrastaa kalastusta ja frisbeegolfia.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös