Etsimme K-ryhmän vuoden kaupan työntekijää ja työnantajakauppiasta - Ehdota suosikkiasi!

K-ryhmäläisiä työskentelee ruoka-, rauta-, urheilu- sekä autokaupoissa ympäri Suomen. Kuka heistä on jäänyt mieleesi erityisen hyvästä työstä? K-Duuni-kilpailussa etsitään jälleen K-ryhmän vuoden kaupan työntekijää ja työnantajakauppiasta. Kerro meille omat suosikkisi!

Ehdota K-ryhmän vuoden kaupan työntekijää!

Tunnetko kaupan työntekijän, joka tukee työkavereitaan ja hoitaa myös työnsä esimerkillisesti? Kenellä on taito piristää niin työkavereiden kuin asiakkaidenkin päivää? Kuka osoittaa ensiluokkaista palveluhenkisyyttä vuorovaikutuksessaan asiakkaiden ja työkavereiden kanssa?

Ehdota K-ryhmän vuoden työnantajakauppiasta!

Tiedätkö K-kauppiaan, jolle työntekijöiden tyytyväisyys on sydämen asia? Hän on onnistunut luomaan kauppaansa hyvän työilmapiirin ja asiakaslähtöiset työskentelytavat. Kuka tarjoaa henkilöstöllensä mahdollisuuksia kehittää omaa osaamistaan ja on onnistunut edistämään monimuotoista ja tasa-arvoista työyhteisöä?

Jos tunnistit kuvauksesta kaupan työntekijän tai K-kauppiaan, ilmianna hänet meille! Kilpailuaika on 1.8.–10.9.2023, ja voit ehdottaa omia suosikkejasi osoitteessa kesko.fi/kduuni.

K-Duuni-kilpailussa ehdokkaina ovat kaikki K-ryhmän* kauppojen työntekijät ja K-kauppiaat. Ehdokkaita voivat ilmoittaa niin asiakkaat kuin K-ryhmän työntekijät.

Kummastakin kategoriasta valitaan esikarsinnan jälkeen kolme finalistia, joihin ollaan yhteydessä 6.10. mennessä. Voittajat julkistetaan K-Team Päivillä 4.11.2023. Voittajat palkitaan stipendillä.

Kaikkien yhteystietonsa antaneiden ehdotuksensa jättäneiden kesken arvomme 10 kappaletta 50 euron lahjakortteja, jotka käyvät kaikissa K-ryhmän kaupoissa. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. K-Duuni-kilpailun ja arvonnan säännöt ja tietosuojaseloste.

*Kilpailussa mukana ovat seuraavat K-ryhmän ketjut Suomessa: K-Citymarket, K-Supermarket, K-Market, Neste K, Kespro, K-Rauta, Rakentamisen yrityspalvelu, Onninen, Onninen Express, Intersport, Budget Sport, K-Auton Volkswagen, Audi, Seat & Cupra, Porsche, Volkswagen hyötyauto- ja K-Auto vaihtoautomyymälät ja huoltoliikkeet.

 


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös