Elämykselliset kauppakokemukset tekivät Ukko-Pekasta Uudenmaan parhaan K-Marketin

Vuoden 2022 Uudenmaan paras K-Market on valittu. Tänä vuonna alueen parhaan kaupan tittelin vei Hyvinkäällä sijaitseva K-Market Ukko-Pekka, jonka kauppiaina toimivat Katariina ja Petri Tsutsunen.

K-Market Ukko-Pekalle palkinnon toivat kaupan jatkuva kehittäminen, elämyksellisyys sekä iloinen ja ystävällinen asiakaspalvelu, josta kauppa saa asiakkailtaan paljon positiivista palautetta. Tsutsuset luotsaavat Hyvinkäällä myös toista kauppaa, K-Market Veturia. 

"Tuntuu hienolle. On mukavaa saada tunnustusta tehdystä työstä. Asiakaspalvelu on kaikkein tärkein asia, sen voittanutta ei ole. Meillä on loistava porukka molemmissa kauppapaikoissamme ja henkilökuntahan tämän mahdollistaa. He laittavat itsensä likoon, jotta pääsemme tavoitteisiin", kertoo kauppias Katariina Tsutsunen.

Ukko-Pekka haluaa luoda elämyksellisiä kauppakokemuksia esimerkiksi uutuustuotteilla ja visuaalisesti houkuttelevilla esillepanoilla, tai vaikka tuomalla kauppaan nojatuolin, johon voi hetkeksi istahtaa lukaisemaan ruoka-aiheisen lehden.

"Olemme alusta asti miettineet, minkälaisessa kaupassa haluaisimme itse asioida ja siltä pohjalta kehittäneet toimintaamme. Jokaiselle asiakkaalle pitää saada aikaan vau-efekti, ja se voi tulla monella eri tavalla. Tämä palkinto on hieno tunnustus myös omalle visiolle ja tekemiselle", jatkaa Tsutsunen. 

Alueen paras K-Market valitaan sen perusteella, miten se on kehittänyt liikevaihtoaan, menestynyt asiakastyytyväisyystutkimuksissa ja miten kaupan henkilöstöjohtaminen toimii. Palkintoon vaikuttaa myös se, miten kaupan liikeidea tulee asiakkaiden arjessa näkyväksi ja miten kauppa kehittyy ajassa. 

"K-Market Ukko-Pekan liikeidea on tarkasti harkittu ja pohjautuu asiakasdataan sekä kauppiaiden vahvaan paikallistuntemukseen. Kauppa seuraa uusia trendejä tarkasti ja reagoi niihin. Asiakas halutaan yllättää ja siinä on onnistuttu niin erilaistavan valikoiman kuin iloisen ja ystävällisen asiakaspalvelun keinoin, kilpailukykyistä hinnoittelua unohtamatta", palkintoa perustelee K-Market-ketjun johtaja Jesper Åberg.

K-Market-ketju palkitsee joka vuosi parhaita kauppojaan alueellisesti ja valtakunnallisesti. Lisäksi kauppoja palkitaan erilaisten vuosittain vaihtuvien teemojen perusteella. 

Etelä-Suomen erikoispalkitut K-Marketit 2022: 

  • Paras myynnintekijä: Jaana Karhu, K-Market Vapari, Lappeenranta 
  • Paras liikeidea: Sanna Järveläinen, K-Market Munckinkatu, Hyvinkää
  • Paras verkkokauppa: Arsi Kovanen, K-Market Parila, Tuusula
  • Pitelemätön into: Evi Vaarala, K-Market Hovinsaari, K-Market Hovila, Kotka 
  • Asiakastyytyväisyys: Mari Paalanen-Taskinen, K-Market Woikantori, Voikkaa / Kouvola
  • Tulokas: Ville Rantala, K-Market Aittakorpi, Kotka 
  • Paikallinen vaikuttaja: Tommi Jarkkola, K-Market Pornainen, Pornainen 

Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös