Varkauteen rakennetaan uusi K-Rauta

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 30.5.2022 JooRauta Oy rakennuttaa Varkauteen uuden K-Raudan. Uusi kauppa sijoittuu Varkauden Portin pohjoispuolelle 5-tien varteen osoitteeseen Valssikuja 4. Kauppa avataan keväällä 2023.

JooRauta Oy:n kauppiastrioon kuuluvat Harri Heiskanen, Arto Heiskanen ja Tommi Rossi.

”Uskomme, että myös tulevaisuudessa Varkaudessa on paikka vahvalle rautakaupalle. Nykyisen liikepaikan tilat ovat käyneet ahtaaksi. Uusi K-Rauta Varkaus pystyy tarjoamaan jatkossa entistäkin parempaa palvelua ja valikoimia asiakkailleen uusien ja nykyaikaisten tilojen myötä”, kertoo tyytyväisenä kauppias Tommi Rossi. ”Uusi sijainti 5-tien varressa mutta silti kaupungissa on asiakkaillemme helposti saavutettavissa.”

Uusi K-Rauta rakennetaan kolmen hehtaarin tontille, minne sijoittuvat kaupparakennus lämpimine varastoineen, puutarhamyymälä ja kylmä varastokatokset. Kaupan kokonaisala on 3 300 m2 ja parkkitilaa tulee reilusti.

Uuteen K-Rautaan saadaan tilat puutarhamyymälälle, joka tulee uutena palveluna. Nykyaikaisen ja tilavan ulkomyymälän ansiosta  rakennustarvike- ja puutavaravalikoimaa pystytään lisäämään merkittävästi ja pystymme palvelemaan nopeasti ja joustavasti ammatti- ja kuluttaja-asiakkaita.

Nykyinen K-Rauta Varkaus palvelee Käsityökadulla normaalisti siihen saakka, kun uusi kauppa avataan.

K-Rauta Varkaus työllistää tällä hetkellä 9 rautakaupan ammattilaista. Uuteen kauppaan tarvitaan myös lisää henkilökuntaa ja rekrytointi alkaa syksyllä 2022

JooRauta Oy on rautakauppaa harjoittava yritys joka kuuluu K-Rauta Ketjuun. Yritys toimii Vieremällä, Suonenjoella, Kiuruvedellä, Leppävirralla, Varkaudessa ja Lapinlahdella. Työntekijöitä yrityksessä on kaikkiaan 65 ja kesäaikaan yli 80 henkilöä.

Takaisin ylös