Tanja Rustholkarhu aloittaa kahden K-Marketin kauppiaana Vaasassa

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 25.8.2022 Tanja Rustholkarhu aloittaa 4.9. Vaasassa kahden K-Marketin kauppiaana. Kauppapaikat ovat K-Market Vaasanpuistikko ja K-Market Kapteeninkatu.

Syyskuussa kaksi vaasalaista kauppaa vastuullensa ottava Tanja Rustholkarhu kertoo, että kauppiaana aloittaminen tuntuu jännittävältä seikkailulta.

”Olen innoissani, että saan toimia kahden erilaisen kaupan kauppiaana. K-Market Kapteeninkatu on opiskelijoiden suosiossa ja K-Market Vaasanpuistikko taas on persoonallinen kauppa kahdessa kerroksessa.”

Kauppiasura on Rustholkarhulle pitkäaikainen unelma.

”Lapsena kirjoitin ystäväkirjaan kaupan täti, kun kysyttiin haaveammattia.”

Opiskelijoiden luottoeväät ja keskustan kioskihenkeä

K-Market Kapteeninkatu sijaitsee korkeakoulujen naapurissa. Kauppakorkeakoulussa opiskellut Rustholkarhu kertoo piipahtaneensa siellä itsekin luentojen välissä. Kaupan valikoimassa on paljon eväitä, joita opiskelijat suosivat.

Kapteeninkadulle on suunnitteilla koko myymälän kattava remontti. Tuttu henkilökunta palvelee kaupassa remontin jälkeenkin.

K-market Vaasanpuistikko palvelee keskustassa lähellä merenrantaa. Se henkii Rustholkarhun mielestä vanhan ajan kioskitunnelmaa. Vaasanpuistikko tarjoaa myös Woltin palvelut, joilla asiakas saa ostokset kotiin saakka pikatoimituksella.

Asiakkaiden toiveille ja jutuille on aina aikaa

Rustholkarhu kertoo, että kehittää kauppoja ja valikoimaa asiakkaiden toiveita kuunnellen.

”Olen kiitollinen kaikesta palautteesta, sillä se auttaa kehittymään. Asiakkaiden mielipiteillä on väliä.”

Laaja valikoima mahdollistaa sen, että kauppa voi olla samaan aikaan herkkukauppa ja halpa kauppa.

”Jokaisesta tuoteryhmästä löytyy brändituotteiden lisäksi edullisempia Pirkka- ja K-Menu -tuotteita. Lisäksi kaupasta löytyvät vaihtuvat Plussa-tarjoukset.”

Rustholkarhu kannustaa asiakkaita kertomaan toiveiden ja palautteiden lisäksi kuulumisia, myös ruotsiksi.

”Olen aina juttutuulella, ja kanssani voi raatailla päivän polttavat puheenaiheet. Palvelen mielelläni myös på svenska. Ruotsinkielisellä alueella on tärkeää, että palvelua saa myös ruotsiksi.”

Opiskelijakin hyötyy Plussasta

Opiskelijoita lähellä olevan kaupan luotsaaminen on luontevaa Rustholkarhulle, joka kertoo harrastuksekseen tällä hetkellä gradun kirjoittamisen. Tavoitteena on valmistua kauppatieteiden maisteriksi. Rustholkarhu tuntee opiskelija-arjen ja vinkkaa opiskelijoiden K-Plussa-kortista.

”Jotta opiskelija-arki olisi mahdollisimman mutkatonta, K-kauppiaat ja K-Plussa tarjoavat korkeakouluopiskelijoille ilmaisen Plussa-asiakkuuden. Sen kautta opiskelija saa kymmenkertaisesti Plussaa. Plussa-rahan saa käyttöön viiden euron erissä ja sitä voi hyödyntää missä tahansa K-kaupassa.”

Rustholkarhu siirtyy kauppiaaksi rahoitusalalta. Hänellä on lisäksi pitkä ura kaupan alalta. Rustholkarhu ei ole perheen ainoa kauppias, sillä puoliso Fredrik Lönnqvist toimii kauppiaana K-Supermarket Nykarleby – Uusikaarlepyyssä. Perheessä on kaksi kouluikäistä lasta.

”Kauppiaan elämäntapa on tullut tutuksi Fredrikin myötä. Puolisoni on tukeni ja turvani niin kauppiasroolissa kuin kaupan ulkopuolellakin.”


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös