Puusisustaminen, kesäkeittiö ja Tapio Anttilan huonekalumallisto viehättävät K-Raudan ja Ainoakodin kohteessa Naantalin asuntomessuilla

K-RYHMÄ LEHDISTÖTIEDOTE 14.7.2022 K-Rauta Villa Aallon keskeisenä teemana on puun käyttö luovasti sisustamisessa. Talossa on esillä sisustusarkkitehti Tapio Anttilan kotimaisesta puusta K-Raudalle suunnittelema kalustesarja ja muita kotimaisten suunnittelijoiden tuotteita. Kesäkeittiö kunttakattoineen kohoaa pihan sydämeksi. 

Talon 115 neliössä yhdistyvät valoisat tilat ja toimiva pohjaratkaisu. Naantalin asuntomessualueella sijaitsevan talon normaalia suurempi huonekorkeus ja laajat ikkunapinnat tuovat alueen luonnon sisään. Talo muuntuu asuttavaksi niin perheelle kuin pariskunnalle.

Kohteen kaikki pintamateriaalit ovat K-Raudan valikoimasta. Sisustusta terävöittävät näyttävät laatoitukset etenkin keittiössä, kodinhoitohuoneessa ja wc:ssä. Lastenhuoneessa katseen kiinnittävät Boråstapeter Newbie -malliston metsäaiheinen kuvatapetti ja tiipii-henkinen lastensänky.
 

Puu keskeisenä osana sisustusta

Talossa näkyy vahvasti puun käyttö sisustamisessa. Kohteessa on monia mielenkiintoisia ja näyttäviä ratkaisuja mm. puurimoista​. Esimerkiksi olohuoneen seinä on tehty puusta, tv:n suojaksi on puuseppä valmistanut koivurimasta liukuoven osana kirjahyllyä ja myös makuuhuoneen seinä on kuvioitu puurimoin.

K-Rauta Villa Aallossa esitellään kotimaista designia ja kotimaisten suunnittelijoiden tuotantoa. Talossa on sisustusarkkitehti Tapio Anttilan ja K-Raudan yhteistyössä toteuttama, kotimaisesta puusta valmistettu huonekalumallisto. Anttila on kansainvälisesti tunnettu huonekalumuotoilija, joka panostaa suunnittelutyössään kodin tarpeisiin ja käytännöllisiin ratkaisuihin. K-Rauta haluaa kannustaa asiakkaitaan tekemään itse ja edistää kotimaisen puun käyttöä. Tämän vuoksi Tapio Anttila X K-Rauta -huonekalumalliston tee-se-itse-ohjeet ovat kaikkien saatavilla K-Raudan verkkosivuilla: https://www.k-rauta.fi/inspiraatio-ja-ohjeet/rakentaminen/diy-tapio-anttila
 

Kesäkeittiö pihan sydämenä

Kohteen piha sulautuu kauniisti ympäröivään metsämaisemaan. Kunttaa, kiveyksiä ja luonnonläheisiä istutuksia sisältävän pihan keskiössä on kesäkeittiö, jossa valmistuvat herkut niin grillissä kuin pizzauunissa. Viereisestä hyötypuutarhasta poimitaan yrtit pöytään. Kesäkeittiön katto on toteutettu maisemoituna kunttaviherkattona.

Naantalin asuntomessujen Ainoa Fiksu -kohde kuuluu Ainoakoti-talomallistoon, joka on saatavilla K-Raudan talomyyntipisteistä kautta maan. ”Ainoa Fiksu -malliston taloja voi muunnella joustavasti asukkaiden ja elämäntilanteiden mukaan. Myös talon teknistä varustelua pystyy taloa tilatessa muuttamaan omien tarpeiden mukaisesti”, K-Raudan talomyynnin tuotepäällikkö Timo Lukkarila sanoo. Ainoakoti-brändin myynnistä vastaa K-Rauta ja Ainoakodin rakentajana toimii Suomen suurin talovalmistaja DEN.
 

Tervetuloa tutustumaan!

Tule tutustumaan Asuntomessujen K-Rauta Villa Aalto -kohteeseen ja hakemaan ideat sisustus- ja rakennusprojekteihin. Naantalin asuntomessut ovat avoinna 15.7. - 14.8.2022.

K-Rauta Villa Aalto, kohde numero 10 / #krauta #ainoakoti #asuntomessut2022

4h, k, oh, khh, sauna, rakennus, ak, varasto
Huoneistoala 115 m2, kerrosala 143 m2
Tilat:
https://www.k-rauta.fi/inspiraatio-ja-ohjeet/rakentaminen/asuntomessut
Talon ulkoasun väritys on Cello Wintex T2516.
Muunneltu Ainoa Fiksu -132
Tutustu Ainoa Fiksu -mallistoon K-Raudassa

Talon pintamateriaalit, keittiön, saunan, wc:n ja kodinhoitohuoneen on suunnitellut projektimyyjä Sari Pirttijärvi K-Rauta Kuninkojasta. Ainoa Fiksu -talon rakennuttaa K-Rauta Kuninkojan kauppias Sami Aalto. Talon stailauksesta vastaa stylisti Anna Biström. Pihan on suunnitellut Minna Toivanen Design.
 

Lisätietoja K-Raudan verkkosivuilla:

Tee se itse -ohjeet Tapio Anttilan suunnittelemaan huonekalumallistoon:  https://www.k-rauta.fi/inspiraatio-ja-ohjeet/rakentaminen/diy-tapio-anttila 

K-Raudan parhaat ideat puusisustamiseen:  
https://www.k-rauta.fi/inspiraatio-ja-ohjeet/rakentaminen/puusisustus-diy-ideat

K-Raudan lehdistötiedote 19.5.2022 ”K-Raudan ja Ainoakodin moderni asuntomessukohde Naantalissa juhlistaa puusisustamista”:  https://www.k-rauta.fi/uutiset/asuntomessut-2022

 

Kuvat:

Kuvia ladattavissa täältä: https://kdam.kesko.fi/web/2a017b6159e3e9b4/k-rauta-villa-aalto/
 

Lisätietoja:

Tuotepäällikkö Timo Lukkarila, K-Rauta, puh. 050 619 75, timo.lukkarila@kesko.fi
PR-tuottaja Mere Sundqvist, K-Rauta, puh. 050 433 4078, mere.sundqvist@kesko.fi

Takaisin ylös