Minna ja Alisa ovat K-duuni-kilpailun 2022 voittajat

Minna Astikainen Nurmijärveltä on vuoden 2022 K-työnantajakauppias ja Alisa Hodzic Turusta vuoden K-kaupan työntekijä. K-duuni-kilpailun voittajat julkistettiin K-ryhmän yhteisillä K-Team Päivillä pyhäinpäivänä.

K-Supermarket Nurmijärven diplomikauppias Minna Astikainen sai kehuja muun muassa hyvän esimerkin antamisesta: ” Reilu, lempeä ja iloinen kauppias, joka näkee eri tilanteissa aina järkevät ratkaisut, on ahkera ja arvostaa ahkeruutta, kiinnittää huomiota oikeisiin asioihin eikä nipota turhasta. Tämän kauppiaan alaisuudessa ja esimerkin voimasta työporukasta muodostuu pakostakin hyvä!”

K-duuni-kisan työntekijäsarjan voittanut Alisa Hodzic työskentelee myyjänä K-Market Portsassa Turussa. Häntä ylistettiin iloisesta palveluasenteestaan: ”Hän on AINA ihanan iloinen ja saa päivän kun päivän paremmaksi toivottelemalla joka kerta eri tavalla mukavaa päivää, aurinkoista päivää tms. Ihan parasta asiakaspalvelua mitä olen koskaan mistään saanut. Saa tulemaan kauppaan asioimaan vähän kauempaakin.”

Paljon onnea voittajille!

K-duuni-kilpailussa etsitään vuosittain K-ryhmän vuoden työnantajakauppiasta ja kaupan työntekijää. Ehdokkaina olivat kaikki K-ryhmän kauppojen K-kauppiaat ja työntekijät, ja ehdokkaita voivat esittää niin asiakkaat kuin K-ryhmäläisetkin. Tänä vuonna kilpailuaikana 1.8.–11.9.2022 saatiin yhteensä ennätykselliset 2 694 ehdotusta, joista kauppias-sarjaan tuli 1 114 ja työntekijä-sarjaan 1 580 ehdotusta. Molempien sarjojen voittajat julkistetaan K-ryhmän yhteisillä K-Team Päivillä 5.11.2022. Kiitos kaikille ehdotuksensa jättäneille!

Lisätietoja: https://www.kesko.fi/k-duuni-kilpailu


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös