Mikko Myllärinen Tampereelle kolmen K-Marketin kauppiaaksi

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 18.8.2022 Mikko Myllärinen aloittaa 1.9. Tampereella kolmen K-Marketin kauppiaana. Uudet kauppapaikat ovat K-Market Tieteenkatu, K-Market Ylioppilaankatu ja K-Market Herkkupuoti.

Vastuu kolmesta kauppapaikasta, yli 20 työntekijästä ja yli 2000 päivittäisen asiakaskäynnin onnistumisesta tuo nöyrän ja samalla juhlavan mielen. Myllärinen aikoo viettää kaupoilla paljon aikaa, jotta asiakkaat ja henkilökunta tulevat tutuiksi.

”Tavoitteemme on yhdessä henkilökuntamme kanssa ylittää sekä asiakkaidemme että omat odotukset hyvästä lähikaupasta.”

Jääkaapin jatke, josta saa samalla herkut ja edulliset ostokset

Mylläristen kaupat erottautuvat laajoilla aukioloajoilla. Kaikki kolme kauppaa ovat auki kello 23 asti. K-Market Herkkupuodilla on myös tarjota Woltin palvelut, joka vie ostokset asiakkaalle kotiin saakka.

”Olemme kaupunkilaisten jääkaapin jatke. K-Market Herkkupuoti ja Tieteenkatu palvelevat hervantalaisia sekä pääostopaikkoina että nopeina täydennysostopaikkoina. Aikaa ja vaivaa säästyy, kun kaikki ruokaostokset voi tehdä mahdollisimman lähellä. K-Market Ylioppilaankatu on todellinen tilaihme ja palvelee nopeana täydennysostopaikkana vaativiakin herkuttelijoita.”

”Asiakkaamme löytävät meiltä sekä elämyksellisiä uutuustuotteita että perusruokakorin edulliseen hintaan. Lupaamme olla herkkukauppa ja halpakauppa samaan aikaan.”

Myllärinen kehottaa asiakkaita kertomaan toiveistaan valikoiman suhteen. Hänen mukaansa tärkeintä ruokakaupassa on se, että asiakas saa haluamansa sujuvasti. Kaikki kolme kauppaa ovat saaneet asiakkailta kiitosta mukavasta henkilökunnasta.

Ruokahävikki minimiin tuotteiden selkeällä sijoittelulla

Myllärinen kiittää edeltäjäänsä kauppias Miki Rantalaa hyvästä työstä ruokahävikin hallinnassa. Työ jatkuu, sillä syksyllä suunnitelmissa on parantaa mahdollisuuksia löytää viimeistä käyttöajankohtaa lähestyvät tuotteet helposti hyllystä.

”Sijoittelemme kaupoissamme tällaiset tuotteet selkeämmin, jotta mahdollisimman suuri osuus niistä pääsee käyttöön.”

Myllärinen aloitti kauppiasuransa Kuortaneella seitsemän vuotta sitten. Etelä-Pohjanmaalle tie vei Tampereelta. Paluu tuttuun ja vauhdilla kehittyvään kaupunkiin tuntuu hyvältä. Uusi koti löytyi Hervannasta aivan kauppojen läheltä.

Mikko Myllärinen jakaa työpaikkansa puolisonsa Annen kanssa. Tällä hetkellä Anne on vanhempainvapaalla. Mylläriset tapasivat toisensa opiskeluaikoina Vaasassa. Mikko on koulutukseltaan kauppatieteiden ja Anne filosofian maisteri.

Mylläriset harrastavat vaeltamista kansallispuistoissa ja retkeilyä lähilaavulla. Lisäksi Mikko maastopyöräilee ja golfaa sekä toimii K-ruokakauppiaiden luottamustehtävässä raportoinnin suunnitteluryhmän jäsenenä.

Takaisin ylös