Kia Rinta-Jaskari aloittaa kauppiasuransa Meilahden K-Market Paciuksessa

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 21.9.2022 Kia Rinta-Jaskari aloittaa kauppiasuransa 16.10. Helsingin Meilahden K-Market Paciuksessa.

K-Market Pacius on aidosti oman alueensa asiakkaiden kauppa

Kia vakuuttaa, että hän lähtee todella innostuneella mielellä aloittamaan kauppiasuraansa K-Market Paciuksessa. ”Jo heti ensi käynnillä kauppa tuntui omalta!”

Kialle on tärkeää, että kauppa palvelee aidosti oman alueen asukkaita ja alueella työskentelevien ihmisten tarpeita. ”Tulen panostamaan pientuottajien tuotteisiin ja tuoreosastoihin, sekä sesongit tulevat olemaan isosti näkyvillä kaupalla. Saman katon alta voi ostoskoriin napata edullisia arjen vaihtoehtoja, kuin myös laadukkaita premium -tuotteita. Hevi- ja leipäosasto on aina ollut itselleni erityisen lähellä sydäntä, ja näihin osastoihin on jo pieniä muutoksia suunnitteilla. Kaupan sijainti on vilkkaan tien varrella ja lähistöllä on paljon yrityksiä, joten myös monipuoliset take away -tuotteet ja ravintolatasoiset lounasruoka vaihtoehdot tulevat olemaan kaupalla isossa roolissa. Lisäksi kaupan palveluvalikoimaa tulemme kehittämään lisää jo tämän vuoden puolella”, listaa Kia.  

”Kauppaa lähetään kehittämään asiakkaita tarkasti kuunnellen ja konkreettisena esimerkkinä asennan kaupan tuulikaappiin postilaatikon asiakastoiveita ja ideoita varten. Kauppiaana olen helposti lähestyttävä tyyppi, joten minua saa hyllyjen välissäkin tulla aina nykäisemään hihasta ja juttelemaan”, Kia lupaa.

Vastuullisuustyöt kuuluvat K-Market Paciuksen arjen työhön. ”Vastuullisuus on mukana päivittäisessä tekemisessämme mm. tehokkaan jätteiden kierrätyksen ja ruokahävikin minimoinnin muodossa. Haluan olla myös vastuullinen työnantajana ja on mahtavaa, että kauppiaana voin tarjota alueen nuorille paikan, jossa suorittaa esimerkiksi työelämään tutustumisjaksoa sekä työharjoitteluita”, uusi kauppias kertoo.  

Kialla on yli 10 vuoden tausta ravintola-alalta useista eri tehtävistä. ”Ravintolatyön jälkeen minulla syttyi kipinä ryhtyä yrittäjäksi, ja se sai aloittamaan minut kauppiasharjoittelun K-Market Manskussa kauppias Oula Vuotilan opissa”, Kia kertoo. ”Sieltä sain todella hyvät eväät kauppiasuraa varten, tästä lämmin kiitos Oulalle vastuun antamisesta ja kaikista vinkeistä omalle kauppiasuralle. Lisäksi haluan kiittää kauppias Päivi Oravaa viimeisestä vuodesta, jonka ajan hänellä olen työskennellyt ja saanut valtavasti oppia jatkoa varten.”

Vapaa-ajalla Kia harrastaa vauhdikkaasti talvisin laskettelua ja kesällä maantiepyöräilyä sekä veneilyä.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös