K-Rauta Lapinlahti palkittiin vuoden 2022 K-Rautana

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 11.11.2022 K-Rauta-ketjussa palkitaan vuosittain parhaiten menestyneitä kauppoja. Vuoden 2022 K-Raudaksi valittiin K-Rauta Lapinlahti. Kauppias Tommi Rossi näkee menestyksen ratkaisijoina motivoituneen henkilökunnan, perusasioiden toimivuuden ja tavaran hyvän saatavuuden.

Tunnustus yllätti Rossin iloisesti: ”Meillä on Lapinlahdella hyvä porukka ja tuntuu mukavalta, kun kaupalla yhdessä tehty työ saa tunnustusta.” Henkilökuntaa K-Rauta Lapinlahdessa on yhteensä kahdeksan. Kauppa palvelee niin kuluttajia kuin yritysasiakkaita. Pienelle kaupalle tyypilliseen tapaan kaikki myyjät toimivat niin kuluttaja- kuin yritysasiakasmyynnissä. ”Nyt kysytään etenkin energian säästöön liittyviä ratkaisuja ja esimerkiksi keinoja lisäeristämiseen”, Rossi kertoo.

Useamman myymälän mallissa toimivan kauppiaan oma työpanos jakautuu eri paikkakuntien kesken, ja itseohjautuvan, sitoutuneen ja ammattitaitoisen henkilökunnan merkitys korostuu entisestään. Motivoituneen henkilökunnan lisäksi Rossi pitää K-Rauta Lapinlahden menestystekijöinä perusasioiden toimivuutta ja hyvää saatavuutta. ”Olemme viime aikoina kasvattaneet varastovalikoimaamme erityisesti raskaassa rakennustarvikkeessa, puutavarassa ja levyissä”, hän sanoo.

Tommi Rossi toimii kauppiaana Lapinlahden lisäksi K-Raudoissa Vieremällä, Suonenjoella, Kiuruvedellä, Leppävirralla ja Varkaudessa veljesten Harri ja Arto Heiskasen kanssa. Rossi aloitti kauppiasuransa vuonna 2020 ja kiittelee Heiskasten mittavaa kokemusta alalla. ”Oli ilo lähteä kauppiaaksi kokeneiden veljesten mukaan. Teemme töitä yhdessä yrittäjinä, ja tämä on samalla tunnustus kaikille.”

Heiskasen veljeksillä on pitkä historia rautakaupan parissa Ylä-Savon alueella. Vuonna 1983 Harri ja Arto Heiskasen vanhemmat Reino ja Anja Heiskanen perustivat Vieremän K-Rauta-maatalouskeskuksen, ja veljekset ovat alusta asti olleet mukana vanhempiensa yrityksen toiminnassa. Oman kauppiasuransa veljekset aloittivat vuonna 1998 Vieremällä ostamalla vanhempiensa omistaman rauta-maatalouskaupan. Tommi Rossi aloitti Suonenjoen rautakaupan varastolla kesätöissä vuonna 2007, ja rautakauppa vei mukanaan. ”Opiskeluiden ohessa tein myyntitöitä Heiskasen veljeksille ja kokopäiväisesti vuodesta 2010. K-ryhmän kauppiasvalmennuksesta valmistuin vuonna 2019”, Rossi kertoo.

Palkittu K-Rauta Lapinlahti keskittyy jatkossakin palvelun ja tuotevalikoiman kehittämiseen yhdessä asiakkaiden kanssa. ”Tervetuloa nykyiset ja uudet asiakkaat tutustumaan ja kertomaan toiveenne valikoimista ja miten voisimme palvella yhä paremmin”, Rossi sanoo.

Vuoden 2022 K-Rauta -tunnustus julkistettiin 4. marraskuuta. Valintaperusteina olivat asiakastyytyväisyys, henkilöstötyytyväisyys, tuotevalikoiman kehittäminen ja myynnin mittarit.

Kuva: K-Rauta Lapinlahden kauppiaat Harri Heiskanen (vas.) ja Tommi Rossi (kuva: Mikko Käkelä)

Lisätietoja: K-kauppias Tommi Rossi, 040 777 5630, tommi.rossi@k-rauta.fi


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös