K-Raudan ja Ainoakodin moderni asuntomessukohde Naantalissa juhlistaa puusisustamista – K-Rauta Villa Aalto on valoisa ja kompakti

K-RYHMÄ LEHDISTÖTIEDOTE 19.5.2022 K-Rauta Villa Aallossa näkyy trendikäs puulla sisustaminen vahvasti. Kohteessa on myös sisustusarkkitehti Tapio Anttilan suunnittelema komea DIY-kalustesarja ja kotimaisten suunnittelijoiden tuotteita.

Naantalin asuntomessualueella sijaitseva K-Raudan ja Ainoakodin 110-neliöinen kohde yhdistää valoisat tilat ja toimivan pohjan. Talossa on normaalia suurempi huonekorkeus sekä laajat ikkunapinnat, joista alueen luonto tulee sisään. Villa Aalto on avara 3 huonetta, keittiö, kodinhoitohuone, sauna, autokatos ja varasto. Keittiön ja kodinhoitohuoneen kiintokalusteet ovat Cello-mallistoa. Kohteessa on myös etätyöhön suunniteltu työhuone.

Kohteen kaikki pintamateriaalit ovat K-Raudan valikoimasta. Sisustusta etenkin keittiössä, kodinhoitohuoneessa ja wc:ssä piristävät näyttävät laatoitukset. Kodinhoitohuoneessa on mm. pastellivihreä double arrow -muotoinen laatta Cello Lanse​, Lastenhuoneen katseenvangitsijana toimii puolestaan metsäaiheinen kuvatapetti Boråstapeter Newbie -mallistosta.

Kohteessa on viihtyisä, metsämaisemaan kauniisti sulautuva ja toiminnallinen piha. Helppohoitoisella pihalla on kunttaa, kiveyksiä ja luonnonläheisiä istutuksia. Pihan sydän on kesäkeittiö, jossa on grilli ja pizzauuni. Kesäkeittiön katto on toteutettu maisemoituna kunttaviherkattona. Kesäkeittiön yhteydessä on hyötypuutarha. Terassilla on kotimainen Cello-ulkoporeallas.

Talon johtavana teemana on puun käyttö sisustamisessa. Kohteessa on useita mielenkiintoisia ja näyttäviä ratkaisuja mm. puurimoista​. Esimerkiksi tv:n suojaksi on puuseppä valmistanut koivurimasta liukuoven osana kirjahyllyä.

K-Rauta Villa Aallossa on panostettu kotimaiseen designiin ja kotimaisten suunnittelijoiden tuotantoon. Sisustusarkkitehti Tapio Anttilan ja K-Raudan yhteistyössä toteuttama upea DIY-huonekalumallisto on esillä Naantalin kohteessa. Tapio Anttila on kansainvälisesti tunnettu huonekalumuotoilija, joka panostaa suunnittelutyössään kodin tarpeisiin ja käytännöllisiin ratkaisuihin. Haluamme K-Raudassa kannustaa asiakkaitamme tekemään itse sekä edistää kotimaisen puun käyttöä. Sen vuoksi koko Tapio Anttila X K-Rauta -huonekalumalliston tee-se-itse-ohjeet julkaistiin kaikkien saataville K-Raudan verkkosivuilla: https://www.k-rauta.fi/inspiraatio-ja-ohjeet/rakentaminen/diy-tapio-anttila

Talossa on hengittävä, muoviton ja ekologinen Ekovilla-rakenne. Myös energiatehokkuuteen on panostettu: lämmityksessä käytetään poistoilmalämpöpumppua, aurinkopaneeleilla kerätään talteen energiaa ja sähköautollekin löytyy latauspaikka.

Naantalin asuntomessukohde numero 10 edustaa K-Raudan Ainoakoti-mallistoa. Talo muuntuu asuttavaksi niin perheelle kuin pariskunnalle. ”Ainoa Fiksu -malliston taloja voi muunnella joustavasti asukkaiden ja elämäntilanteiden mukaan. Myös talon teknistä varustelua pystyy taloa tilatessa muuttamaan omien tarpeiden mukaisesti”, K-Raudan talomyynnin tuotepäällikkö Timo Lukkarila sanoo.

Naantalin asuntomessujen Ainoa Fiksu -kohde kuuluu Ainoakoti-talomallistoon, joka on saatavilla K-Raudan talomyyntipisteistä kautta maan. Ainoakoti-brändin myynnistä vastaa K-Rauta ja Ainoakodin rakentajana toimii Suomen suurin talovalmistaja DEN.

Tervetuloa tutustumaan!

Tule tutustumaan Asuntomessujen K-Rauta Villa Aalto -kohteeseen ja hakemaan ideat sisustus- ja rakennusprojekteihin. Naantalin asuntomessut ovat avoinna 15.7. - 14.8.2022.

K-Rauta Villa Aalto, kohde numero 10 / #krauta #ainoakoti #asuntomessut2022

3h, k, oh, khh, sauna, rakennus, ak, varasto
Huoneistoala 110 m2, kerrosala 131 m2

Talon ulkoasun väritys on Cello Wintex T2516.

Muunneltu Ainoa Fiksu -132

Tutustu Ainoa Fiksu -mallistoon K-Raudassa

Talon pintamateriaalit, keittiön, saunan, wc:n ja kodinhoitohuoneen on suunnitellut projektimyyjä Sari Pirttijärvi K-Rauta Kuninkojasta. Ainoa Fiksu -talon rakennuttaa K-Rauta Kuninkojan kauppias Sami Aalto. Talon stailauksesta vastaa stylisti Anna Biström. Pihan on suunnitellut Minna Toivonen Design.

Kuvat:

Lisätietoja:

Tuotepäällikkö Timo Lukkarila, K-Rauta, puh. 050 619 75, timo.lukkarila@kesko.fi
PR-tuottaja Mere Sundqvist (myös kuvapyynnöt), K-Rauta, puh. 050 433 4078, mere.sundqvist@kesko.fi


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös